bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupujem neku kacigu ful face,po mogucstvu da ima dobar vizir,spoljni izgled tu i tamo bitan,nisam glavat,do 30 40 e,,treba mi druga rezervna,moze i na poklon,ako neko ima viska ;D ;D ;D, moze i slika kaciga ako neko ima da ponudi,marka nebitna,bas da nije ona made in prc,ili ti kineska.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu da ti poklonim, al steta sto nisi nisi glavat, mislim da ti je velika :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...nemoj Kepo baš sve da mu veruješ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za obim 62-64, u istoj boji kao Africu sto si imao. Ako odgovra obim, tvoja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo cu izmerim glavu za minut,sam da odem po metar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi da uzmes snajderskii metar! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da neće kratak biti? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 60cm,,,,,,,sas snajderski metar,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mala ti je, fali ti jos 4 cm. Ne daj Boze, od velike brzine moze da ti se okrene na glavi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan treba probati,,,nece,,nije to predvidjeno za brzo motorce........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, i obecaj mi da ces ga cuvati, maziti i paziti,i zvati ga Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu sto je dooooobraaaa kaciga! Bokili vodi racuna, sektaska je to kaciga, ima cini u sebi, omadjijace te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Bokilicu ovi Afrosi opasan mito su ti spremili. Ova kaciga stalno ima neki sum ponavlja se (probao i pobegao glavom bez obzira) a glasi ovako Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Bokilicu ovi Afrosi opasan mito su ti spremili. Ova kaciga stalno ima neki sum ponavlja se (probao i pobegao glavom bez obzira) a glasi ovako Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin Africa twin. ;D Vremenom ce poceti da mu prija taj šum ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim hondu,afrika je isto honda,mada srce vuce,,,u drugu stranu,a ta strana nije ni jamaha,,nego......... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...