Jump to content

Moto Zajednica

Ukraden Skuter na Dorcolu

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Zdravo svima,

sinoć (13. Avgust) mi je nestao skuter, 50cc Longija Digita 2019. Bio je parkiran ispred Bitef teatra u Drinčićevoj ulici na Dorćolu. 

Reg. Broj BG 168-24

Boja: bela

Ako neko ima neke informacije...

0665257219

Hvala!

(Prijavljeno je policiji)

20230615_182733.jpg

20230112_114046.jpg

• Tužan 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2915 postova

Drugaru u ns ukrali pretprošle srede skuter ispred nekoliko kamera. Vlasnik i komšije identifikovali lopova komšiju, odneli snimak, ime, prezime i adresu lopova i policija 10 dana ništa

• Zbunjen 1

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Друже цигани га краду.Надам се да ћеш га брзо пронаћи. Поготово ако волан није био закључан отерају га за 5 секунди.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
19 minutes ago, BRCHA said:

Друже цигани га краду.Надам се да ћеш га брзо пронаћи. Поготово ако волан није био закључан отерају га за 5 секунди.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nažalost, uglavnom je tako, iako ne volim generalizacije tog tipa.

Dorćol je jako nezahvalan deo grada, živeo sam tamo skoro 4 godine, jednom drugaru na onom parkingu kod velikog maxija u Dunavskoj, su na citroenu c5 ukrali felne i gume, samo ga je jednog ponedeljka našao na klocnama.

Drugom poznaniku (mom komšiji) su makli neki veliki skuter, čini mi se da je bio novi kymco xciting 500, sam je nahvatao lopove preko video nadzora. Prvo su radnici čistoće prošli onom piaggio trokolicom i ošacovali ga, a posle 35 minuta stiže ekipa sa kombijem i jasnim uputstvima i tovari skuter. Panduri nisu preduzeli ništa, ali je ovaj lik našao način da ih pronadje, pohvata i odvali od batina (nahebali su i lopovi i oni komunalci što su šacovali). Kasnije se ispostavilo da je taj moj komšija neki zaguljen krimos.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@zutapatka Drugarici su pre par meseci ukrali skuter iz Svetogorske. Postavio sam temu, ali me je zamolila da je sklonim da "ne bi uticalo na istragu", pa je ubrzo obrisana. Policija joj je pronašla i vratila skuter nakon nekoliko dana tako da se nadam istom raspletu i u tvom slučaju.

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1611 postova
  • Motocikl: V-STROM
Pre 15 sati, milomir22 je napisao:

Nažalost, uglavnom je tako, iako ne volim generalizacije tog tipa.

Dorćol je jako nezahvalan deo grada, živeo sam tamo skoro 4 godine, jednom drugaru na onom parkingu kod velikog maxija u Dunavskoj, su na citroenu c5 ukrali felne i gume, samo ga je jednog ponedeljka našao na klocnama.

Drugom poznaniku (mom komšiji) su makli neki veliki skuter, čini mi se da je bio novi kymco xciting 500, sam je nahvatao lopove preko video nadzora. Prvo su radnici čistoće prošli onom piaggio trokolicom i ošacovali ga, a posle 35 minuta stiže ekipa sa kombijem i jasnim uputstvima i tovari skuter. Panduri nisu preduzeli ništa, ali je ovaj lik našao način da ih pronadje, pohvata i odvali od batina (nahebali su i lopovi i oni komunalci što su šacovali). Kasnije se ispostavilo da je taj moj komšija neki zaguljen krimos.

Ni krimosi nisu više što su nekad bili,  počeli da voze skutere.

• Haha 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja