Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motor A1

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Pozdrav, imam 16 godina, i skoro sam polozio za A1 kupio opremu i to, i sad gledam da uzmem motor pa mi trebaju vasi saveti a i ako znate da neko prodaje neki motor, visok sam 182 183cm i imam oko 70 kg, budzet mi je do nekih 2000e maks maks ako se bas nadje neki motor koji je jeftiniji od ostalih, gledao sam varadera 125 kojeg trenutno nema na oglasima ispod 2000e a i ispod 60 70 hiljada km, gledao sam i noviju verziju cbr 125r i prvu gen r125 ali nema ih bas u mom budzetu, sta vi mislite da uzmem cbr 125r prvu/drugu gen da se navozam ovu sezonu kolko je moguce i sledece sezone je prodam i kupim motor koji mi se vise svidja, izvinjavam se ako nesto ne razumete posto sam se sad setio da zapocnem temu a ne vidim na oci jer je 4 ujutru, sve u svemu hvala vam svima unapred

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1597 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
Pre 3 sati, petrovic2727 je napisao:

Pozdrav, imam 16 godina, i skoro sam polozio za A1 kupio opremu i to, i sad gledam da uzmem motor pa mi trebaju vasi saveti a i ako znate da neko prodaje neki motor, visok sam 182 183cm i imam oko 70 kg, budzet mi je do nekih 2000e maks maks ako se bas nadje neki motor koji je jeftiniji od ostalih, gledao sam varadera 125 kojeg trenutno nema na oglasima ispod 2000e a i ispod 60 70 hiljada km, gledao sam i noviju verziju cbr 125r i prvu gen r125 ali nema ih bas u mom budzetu, sta vi mislite da uzmem cbr 125r prvu/drugu gen da se navozam ovu sezonu kolko je moguce i sledece sezone je prodam i kupim motor koji mi se vise svidja, izvinjavam se ako nesto ne razumete posto sam se sad setio da zapocnem temu a ne vidim na oci jer je 4 ujutru, sve u svemu hvala vam svima unapred

Jesi razmatrao Hondu CM125?

• U prolazu, 6 postova
Pre 3 sati, Alexandra995 je napisao:

Jesi razmatrao Hondu CM125?

Ne iskreno, ne svidja mi se, vise gledam neki turing/sport , ako se bas nadje neki naked al turing i sport  mi je glavno

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja