cojke 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da li bi to neko znao da mi odradi ili da li znate nekog ko to radi u NS a naravno po mogucnosti da bude sto jeftinije ;D (kriza je), naime viljuska je od Yamaxe aerox i nije puno kriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan važno je samo da nema nabora. mada i tad može da se ispravi ali se primećuje. ja znam za pecu iz sremske mitrovice. ako ne nađeš ništa bliže. ima broj na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan da li bi to neko znao da mi odradi ili da li znate nekog ko to radi u NS a naravno po mogucnosti da bude sto jeftinije ;D (kriza je), naime viljuska je od Yamaxe aerox i nije puno kriva... Teraj tako skuter nije brz hehe ako se secam cuo sam da to moze na strugu da se uradi. raspitaj se jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 23, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako tero skuter pa mi pukla viljuska u toku voznje, nemoj da ga vozis...prvo kod majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9956.msg134694#msg134694 Ispod ima i telefon u bg-u, ja sam kod njega ispravljao viljuske na skuteru i super je uradio, cena je bila 30 eur-a. Za tel u Novom sadu pitaj Brbana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...