FFBikerSar 843 Napisano Avgust 13, 2023 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko putuje putem od Tuzle do Sarajeva preko prijevoja Karaula, i ne boji se par km makadama (kao ja - zato sam jučer išao tamo autom, na izlet s mamom i rodicom, a ne sam motorom), trebao bi obavezno da svrati do izletišta kod Hotela Muška voda. Izgrađen par km od izvora ljekovite mineralne vode, čija je eksploatacija u svrhe liječenja počela još u 960-im godinama. Usput se može posjetiti i Djevojačku pećinu, i par nekropola stećaka u blizini puta. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6788 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 1516 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Konjuh planina. Bio pre jedno 10/11 godina. Motel nije bio u funkciji. Iskreno i ne bih u njega, jer je bio ratna bolnica gde su ljudi patili i umirali. Bio sam i na izvoru, napunio dva bidona te vode pred sam mrak, popricao i popio rakijicu sa cuvarom drvnog preduzeca... Voda ko voda, doduse koristio sam je relativno mlad i aktivan. Za jedno 10-15godina da probam , pa cu suditi dal je istina ili mit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7865 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kladanjska muška voda - Tvrtko prvi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 843 Napisano Avgust 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, misa-pei said: Kladanjska muška voda - Tvrtko prvi Evo za "muški dio populacije" Promenio Avgust 14, 2023 član FFBikerSar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...