Milan-ADV 9 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su za odrzavanje i koliko su pouzdani? Obzirom da ih ima na oglasima od 1600, 1800 e (1998...2002)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 9, 2023 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Возио f650 funduro 1997 годиште.Прешао близу 70 000 (око 10 година). Продао га пре 5 година тако да ме немој држати за реч око пређене километраже.Оно што овај ротакс са једним цилиндром има да ти понуди то је поузданост и економичност, сад је само питање за шта теби треба и како ћеш да га експлатишеш.Ја сам ишао и на путовања са коферима и са сапутником а ишао сам и на офф по ФГ.Све позитивне оцене од мене. Позуданост на високом нивоу одржавање смешно једноставно. Кварови 0.Послато са 2109119DG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1687 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan F650 Gs i Dakar mislim da prebacuju tu cifru koju pominješ a inace su jako dobri motori. Uglavnom svi imaju Abs I ubrzavanje pa su i bas ekonomicni. Strada je Aprilia pretpostavljam. I one su dobre ali sa Yamahinim 660cc motorom. Stariji Pegaso iako ima Rotax masinu ima i dosta bubica i jako je teško naći dobro ocuvanog koga već nisu cackali razni majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam donedavno imao f650 gs Dakar, prodao ga drugu na njegovo insistiranje. Mnogo dobar motor. Vozio sam ga prelagano iako je koncepcijski bas visok za mojih 172cm visine (vrhovima prstiju tek hvatam tlo), a ja pocetnik. Vozi se savrseno, obrtni momenat odlican, cuje se kao zver, udobaan, zastita od vetra dobra itd. Nijedan problem nisam imao sa njim OSIM sto zezalo kratko svetlo i levi zmigavci koji su cas radili cas nisu. Motor ima moju preporuku, definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus_93 10 Napisano Octobar 29, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Dakar 2002. godište u aprilu ove godine i za ovu prvu sezonu prešao sam oko 4500km. Bio na preventivnom servisu odmah posle kupovine i tad mu uradio mali servis, dotegao lanac, zamenio pločicu prednje kočnice i neke sitnice, vozi se svaki dan. Na zalasku sezone motor je potpuno isti kao i pre tih 4500km, inače na satu ima 74500km. Uz neke mane oko prebacivanja kvačila u "N" koje ću izneti u nekoj drugoj temi, motor za sad deluje toliko pouzdano i svakim danom sve više osećam da ćemo se družiti još jaako jako dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...