mkrle 0 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Moja malenkost i moj brat Zarko napravismo malenu turicu od Nisha (nasheg rodnog mestashca) do sela Veliki Drenovac (ne daleko od Nisha). Zima nam ne smeta naravno, opremismo se od glave do pete ... grejaci, zastite i bla bla ... Polazak ispred zgrade, mislim, svi su se okretali i zagledjivali ovu moto - lepotu Zgazismo ga mi 50km na sat i nekako stigosmo do Supovackog mosta iznad reke Juzne Morave I naravno, tu smo napravili par fotki onako za poziranje i pokazivanje Nashi chopperi I recica J.Morava, mirna i tiha a iznad nje hladnoca gricka polagano I malo zaledjeno jezerce odmah pored Eeeeee onda stigosmo u Veliki Drenovac i kao sto sam malo pre napisao da poziramo malo, lepi smo ko oci A lepi su i nashi ljubimci I posto smo se smrzli lepo resimo da pobegnemo odavde i da svratimo u centar Nisa da Zarko zapali cigaretu a da ja slikam dvo-tockashe ... i bilo bi jos fotki iz centra grada da nas Shtrumf nije malo sklonio ali moram priznati veoma kulturnu i sa osmehom. Izgleda da smo mu se dopali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mape naseg puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, samo ste se slabo obukli ;D Čekamo slične putopise kad otopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak ove godine i januar mesec, fotke i voznja su super ...ali je hladnooooo za vozikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nismo se slabo obukli, i drugar i ja smo imali ski odela ispod, tj. one kao helanke. Takav je materijal da pali. Turica je bila ono, daj da pobegnemo malo od grada na kafu ili sok ispred seoske zadruge Inace ja volim da se oblacim slojevito, podmajica, majica, ski dux, obican dux, sky prsluk bez rajsferslusa (kao sto su nosili indijanci) i na kraju koznjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan HEHE svaka cast Krsto ,pa vi mi reoste da ste se vozili oko grada.stvarno svaka cast u sledecu turu upadam i ja.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan paaaa brate sledeca bila juce do Oblacinskog jezera pa onda direktno na Krajkovacko - MILINA a danas po gradu tamo amo tamo amo, pa ja i moja slatka curica da razmrdamo masinu jer sam promenio ulje pa tako ... pozzz brate Rastko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...