tockovi 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim Bio sam danas u pegazu i kupio 9 way jaknu. Sve može da se kombinuje od čisto letnje do ful zimske jakne! Jako mi se sviđa. Jedva čekam da sednem na motor i probam je na motoru. Sva sreća biće toplije ovih dana. Pa neka i sekire padaju Kaže da stiže brdo robe i da je već ponešto od najavljenog postavio na sajt sa cenama pa koga interesuje ima baner gore među reklamama. Edit: Zaboravio sam da napišem i da sam dobio lep popust kao član BJBikers-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorann 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da vozis po tako visokim temperaturama jakna ti uopste ne treba , uzmes termo majcu koja ne probija vjetar i zavrsis posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Gorane a sta ako se nedaj boze padne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da vozis po tako visokim temperaturama jakna ti uopste ne treba , uzmes termo majcu koja ne probija vjetar i zavrsis posao. Nemoj ovakve poruke da pises, mogao bi neko ko tek seda na motor da pomisli kako je to istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim Bio sam danas u pegazu i kupio 9 way jaknu. Sve može da se kombinuje od čisto letnje do ful zimske jakne! Jako mi se sviđa. Jedva čekam da sednem na motor i probam je na motoru. Sva sreća biće toplije ovih dana. Pa neka i sekire padaju Kaže da stiže brdo robe i da je već ponešto od najavljenog postavio na sajt sa cenama pa koga interesuje ima baner gore među reklamama. Edit: Zaboravio sam da napišem i da sam dobio lep popust kao član BJBikers-a kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim Bio sam danas u pegazu i kupio 9 way jaknu. Sve može da se kombinuje od čisto letnje do ful zimske jakne! Jako mi se sviđa. Jedva čekam da sednem na motor i probam je na motoru. Sva sreća biće toplije ovih dana. Pa neka i sekire padaju Kaže da stiže brdo robe i da je već ponešto od najavljenog postavio na sajt sa cenama pa koga interesuje ima baner gore među reklamama. Edit: Zaboravio sam da napišem i da sam dobio lep popust kao član BJBikers-a kolko para? 135 za bjbovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...