Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 8, 2023 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan jaaaaaaoooo ali bojaaaa Kawiceeee a devojke iz Fat Cat tattoo studija sam pre koju nedelju sasvim slucajno upoznala u koktel baru gde sam [zabrinjavajuce] inventar.....eto ti sta ti je mali svet hahahaMeni ovo zvuči kao motivacija za treću stranu. A na zadnje sedište od zx12ke koja sada sedne... Automatski, od dodatne opreme joj sleduje sifilis. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16379 Napisano Avgust 8, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Mr.Piplfoks je napisao: A na zadnje sedište od zx12ke koja sada sedne... Automatski, od dodatne opreme joj sleduje sifilis Hvala puno kolega na komplimentu. Ako si pokusao da budeš duhovit, nije ti uspelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 8, 2023 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega na komplimentu. Ako si pokusao da budeš duhovit, nije ti uspelo. Izvini ako je bilo uvredljivo - nije mi bila namera. Motor je oduvek bio lutka. Ali za žene imam malko drugačiji ukus...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 8, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mr.Piplfoks je napisao: Ali za žene imam malko drugačiji ukus... ...sto i dalje ne mora odmah da aludira na sifilis #girlssupportinggirls Sve okeee, sve oke, tu smo da ukazujemo na pogreske jedni drugima i da se usmeravamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 8, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pricajte vi sta hocete, dodjosmo mi do 3. strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, zarumi je napisao: Pricajte vi sta hocete, dodjosmo mi do 3. strane To je zato što je priča kvalitetna.A @BokyBoy-a smem da čačkam samo ja,jer sam rezervisao termin kod njega u teretani..........da izigravam džak za udaranje,bar jedno mesec dana....toliko sam zadužio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...