shoyyka 10282 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Istekao ugovor u Yettelu,uzet A54,ovaj na oglase.Telefon je besprekoran,kao od prvog dana,kao i na sve uređaje tako je i na ovaj paženo,maženo,služio za web i gps,naravno fotkanje...igre ne igram odavno tako da nije opterećivan,nije prenatrpavan,skladište na SD kartici...Bez tačkice je,uz njega ide kutija,punjač,na njemu je staklo zaštitno,futrola silikonska,dajem još jednu...180€ fiksno jer garantujem da će raditi još dugo,baterija odlična.Telefon je SIM free. 069780113 viber,sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam A51 već 3 godine, verujem da je ovo skoro pa isti telefon, neuništiv je. Trebalo je prošle godine da obnovim ugovor i uzmem nov telefon, po prvi put nisam to uradila jer radi isto kao od prvog dana (usput promenila 2 maske i izlomila 3-4 zaštitna stakla ), samo mu je baterija za mrvicu oslabila jer mi je net po ceo dan uključen. Tako da...Svaka preporuka za Samsung iz ove A serije. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Realno vrlo mala razlika između ovog i A54 ali pošto već plaćam oko 4000din. paket,zašto da ne uzmem nov? I uz'o sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Jul 31, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas za te 4000 dinara, koji paket je upitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...