zzr6000 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan javi se za burgmana pa da se dogovorimo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu Atlantic 500. Godina 2003. sa 2500 milja. Uvezena iz USA, dazbine placene, na ime kupca. 2500.- evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu Atlantic 500. Godina 2003. sa 2500 milja. Uvezena iz USA, dazbine placene, na ime kupca. 2500.- evra Nazalost, preko mojih mogucnosti. hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ehej,pa ti se vracas na stare staze!!! Ako ako svaka cast,da neces opet na Malagutija ili iskljucivo Burgman?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Mart 13, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opa, vozimo se ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Opa, vozimo se ponovo. Jeste kad je moja bivsa komsinica odvrnula malo slavinu. ;D ;D ;D Salim se naravno pozdrav za sve vas, pogoto za najmladjeg clana. Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 13, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ehej,pa ti se vracas na stare staze!!! Ako ako svaka cast,da neces opet na Malagutija ili iskljucivo Burgman?! Malaguti sa jajastim migavcima mi se ne svidja, iskreno. Uzeo bih mozda i njega kada bih nasao neki dobar primerak. Opa, vozimo se ponovo. Mora, gledam slike, putopise... Naviru emocije... Mora to jos, jos bolje. Opa, vozimo se ponovo. Jeste kad je moja bivsa komsinica odvrnula malo slavinu. ;D ;D ;D Salim se naravno pozdrav za sve vas, pogoto za najmladjeg clana. Nemanja Salio se ti ili ne eto ti istine, hvala na pozdravima. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ehej,pa ti se vracas na stare staze!!! Ako ako svaka cast,da neces opet na Malagutija ili iskljucivo Burgman?! Malaguti sa jajastim migavcima mi se ne svidja, iskreno. Uzeo bih mozda i njega kada bih nasao neki dobar primerak. A neki BlackRider 200ccm,2003,kofer,servisna,registrovan... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad prodajes motor, niko da da pare, kada kupujes niko da uzme pare ??? ??? ??? Videcu ja taj zubin nexus da li vreti preko 1500, pa ti javljam. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad prodajes motor, niko da da pare, kada kupujes niko da uzme pare ??? ??? ??? Videcu ja taj zubin nexus da li vreti preko 1500, pa ti javljam. ;D Nexia nije na prodaju,ja sam Zeljku nudio Madison-a nemoj da izvrces moje reci.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...