ZGS 22 Napisano Jul 29, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je trenutna situacija sa ulaskom na Kosovo sa SRB tablicama? u Albaniji sam i važno mi je za planiranje povratka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 22 Napisano Jul 30, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2023 at 3:55 AM, ZGS said: Kakva je trenutna situacija sa ulaskom na Kosovo sa SRB tablicama? u Albaniji sam i važno mi je za planiranje povratka Ulazi se normalno, sa lepljenjem oznaka na tablici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd napisi kako si prosao, i ja bih isao oko 10.08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 22 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju nisam išao preko Kosova, u odlasku je bilo još može - ne može a u povratku sam odlučio da idem na Tamare - Gusinje - Andrijevica - Rožaje - Tutin - Sjenica što se pokazalo odličnim izborom. U Albaniji i Grčkoj prošao odlično i bez problema. Nekoliko impresivnih mesta, planine, more, nacionalni parkovi. Pisaću kad stignem, sad nemam vremena ali ako nekoga nešto zanima pitajte, odgovaram. Sad sam konačno obišao celu Albaniju, svaku vukojebinu. Falilo mi je Moskopolje i konačno sam ga video. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...