shlem 8519 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam novi vizir kod Ivana i preporučio mi je da uradim keramičku zaštitu na istom, naravno radi zaštite od grebanja. E sad uradio bih to sam pa me zanima da li je neko radio i čime, pošto vidim da se svašta prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8265 Napisano Jul 26, 2023 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, shlem je napisao: Napravio sam novi vizir kod Ivana i preporučio mi je da uradim keramičku zaštitu na istom, naravno radi zaštite od grebanja. E sad uradio bih to sam pa me zanima da li je neko radio i čime, pošto vidim da se svašta prodaje. Pa jel' ti Ivan nešto preporučio...šta - kako i sl. kad je već rekao da to bi trebalo uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8519 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ništa precizno, kaže idi da ti neko uradi zaštitu, bilo bi dobro da duže traje. Vidim da ima na KP dosta proizvoda, nego me interesuje da li je neko radio sebi u uradi sam varijanti. Možda je neko radio sebi zaštitu farova, isti je postupak i sredstavo. Kupiću nešto od toga i sam uraditi, prosto me zanima ima li ko iskustva sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8265 Napisano Jul 26, 2023 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy je stavljao keramiku na svoj Kawasaki.Pošalji mu poruku možda će imati šta da ti preporući i savet kako primeniti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2602 Napisano Jul 26, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo davno poručio i sve se kanim da probam na rezervoaru i možda na prednjem delu, far, maska i vizir možda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Jul 26, 2023 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nemoj ako nikada nisi radio. Keramika zahteva da površina bude idealno spremna za premaz. Ako usereš stvar muka je da se keramika skine sa laka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Jul 29, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš kacigu koja ima vizir otporan na grebanje i rešio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jul 30, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moja prijateljica radi sa naočarima godinama. Kaže da je ta fraza "otpono na grebanje" dobra marketinška fora. Verujem da je u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8265 Napisano Jul 30, 2023 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje protiv ogrebotina je pažnja.Paziš i to je to.Padne ti kaciga sa motora i kao neće da se ogrebe, pogotovo vizir. Isto sa naočarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Padne ti kaciga sa motora i onda uzmeš lepo i kupiš drugu kacigu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2602 Napisano Jul 30, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Shoei koji ima taj vizir koji je otporan na grebanje ali ipak ima riseva. Nisu veliki ali nije ipak taj vizir svemoguć. Verovatno je izbegao more manjih ogrebotinica ali nije mogao sve. Što reče Bane najbolje da se pazi na kacigu koliko se može. Evo ja magarac na novoj kacigi ubacio rukavice u nju da ima više mesta u koferu i izgrebem pin lok, magarac još jednom. Na staroj mi se to nikada nije desilo a novoj posle par meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8265 Napisano Jul 30, 2023 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Imam Shoei koji ima taj vizir koji je otporan na grebanje ali ipak ima riseva. Nisu veliki ali nije ipak taj vizir svemoguć. Verovatno je izbegao more manjih ogrebotinica ali nije mogao sve. Što reče Bane najbolje da se pazi na kacigu koliko se može. Evo ja magarac na novoj kacigi ubacio rukavice u nju da ima više mesta u koferu i izgrebem pin lok, magarac još jednom. Na staroj mi se to nikada nije desilo a novoj posle par meseci. Ako ti je za utehu nisi jedini magarac....copy paste vezano za pin lock .....crta tačno "na oku"......ode 4 crvene u toplije krajeve. Sada pazim kao oči u glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4206 Napisano Jul 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1416 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, čovek je pitao za vizir na motoru, ne na kacigi Ja sam isto radio kod Ivana vizir, i nisam ga nikako zaštitio. Možda je i spomenuo, ali koliko je pričao sve drugo, moguće je da sam isključio uši tada i samo klimao glavom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Jul 31, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Baš smo se ispalili On 30. 7. 2023. at 12:03, ZEMZEM je napisao: Imam Shoei koji ima taj vizir koji je otporan na grebanje ali ipak ima riseva. Nisu veliki ali nije ipak taj vizir svemoguć. Verovatno je izbegao more manjih ogrebotinica ali nije mogao sve. Da, jeste, posle više od dve godine svakodnevnog korišćenja sam primetio možda jednu ili dve manje ogrebotinice na viziru, ali doduše ni ne pazim čime brišem vizir i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...