SkoMy 650 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moj stvarno dobar prijatelj prodaje motor pa u nameri da mu pomognem u prodaji istog, postavljam uslužni oglas. Dakle, na prodaju Yamaha FZ8 Fazer 2010. godište u stvarno odličnom stanju kako mehanički tako i estetski, bez padova, u prvoj boji i sa nerealno malom kilometražom za to godište (poseduje servisnu knjigu). Dajem sebi za pravo da ovako govorim o motoru jer sam sa drugarom lično išao kada ga je uzimao da ga zajedno gledamo a kasnije i kupimo, isti sam probao prilikom same kupovine a i imamo par hiljada km zajedničkih vožnji u kojima je drugar vozio ovaj FZ8 tako da mi je motor dobro poznat. Vlasnik (u tekstu prijatelj) je ljudina od čoveka i na njega ne treba trošiti reči. Cena koja stoji u oglasu koliko je meni poznato može neki euro dole da se koriguje koliko da se pokriju troškovi puta a postoji i mogućnost prodaje bez opreme (sa fabričkim auspuhom, bez kofera itd.) i tada ide korekcija za cenu onoga što se demontira. Razlog prodaje (pošto je to na balkanu bitan i obavezan deo svakog oglasa) je taj što se drugar opasno upalio da kupi GS-a i skoro mu je izašao jedan 1200 Adventure za kojim već par dana balavi, što je ujedno i povod zašto mu pomažem da "što pre" proda FZ8. Ja ga odgovaram od toga i ubeđujem da BMW voze samo napucani i umišljeni tipovi, ali dzabe, dečko je rešio da postane GS-ovac koji se ne javlja drugim motoristima na putu pa to ti je Pošto drugar nije član foruma za sva pitanja, informacije ili pregovore kontakt telefon je 0645734350, Stefan. Yamaha fz8 fazer fz 8 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fz8 fazer fz 8, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 17900 km, Niš. Cena 6.300 € - Motori - Polovni... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...