Jump to content

Moto Zajednica

Usluzno lepljenje nalepnica na repu motora

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 332 postova

edit : resen problem, nakon gomile raspitivanja nasao sam jednog momka sto radi lepljenje nalepnica i na srecu iz istog smo grada.
Potrebna mi je preporuka za nekog ko bi umeo da mi lepo zalepi nalepnice na repu motora K3 1000 cija je povrsina iz nekoliko razlicitih uglova i vrlo nezgodna za lepljenje.
Rezultat mog i tatinog lepljenja nalepnice je u slici ispod, nakon 60 minuta bezuspesnog pokusavanja,namestanja, skidanja, pa ponovnog vracanja, unistili smo i nalepnicu i lepak...uvek se neciji kraj zguzva i nalepnica nikako nece da nalegne cela vec se na jednom delu izdize...koristili smo i fen za kosu da je omeksamo i rastvor za ciscenje prozora da lakse klizi po povrsini, ali ne vredi.
Da ne bih upropastio opet novi set nalepnica (dodatan novcani trosak), radije bih da platim nekome ko lepi folije/nalepnice svaki dan i ko je iskusan u tome.
Nalazim se u Šidu, pa bi mi odgovarao neko u blizini, Mitrovica, Ruma, Sabac, moze i u Hrvatskoj, Vinkovci i sira okolina, da ne moram da idem 150-200km u jednom pravcu.

viber_image_2023-07-13_12-31-24-488.jpg

viber_image_2023-07-12_15-27-12-106.jpg

Promenio član bojanh

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja