Vuja036 5 Napisano Jun 27 U prolazu, 22 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel uzimao mozda neko ceradu za ovaj motor, kakve li su one sa temua Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoxyVS 13 Napisano Jun 28 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo onu iz Lidla, ali mora da se skine kofer da bi bio dobro pokriven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 90 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo iz Pontisa u Kraljevu. XL veličina lepo pokriva i sa koferom. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5810 Napisano Jun 28 (promenjeno) Ne silazi, 4327 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Već mnogo puta je rečeno, ako držite skutere napolju, čuvajte se tih cerada koje landaraju i pumpaju se na vetru. To kad zaduva bude kao jedro, očas obori taj lagani motorin i eto belaja. Skuplje jesu, ali su mnogo bolje one koje prate liniju skutera i budu uske kada se montiraju. Ako je skuter sa koferom, birajte odgovarajuću ceradu. Oxford cerada za motore i skutere sa koferom XL - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Najkvalitetnija cerada (cirada) koju možete naći na tržištu, proglašena za "BEST BUY" godine od strane Ride magazina. Može se koristiti na otvorenom, kao i u garaži. Štiti od snega... Promenio Jun 28 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 90 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan To jeste u većini slučajeva tačno. Ali i ove kada se lepo zategnu,moja se na dva mesta kajševima steže plus svaki točak se obuhvata lastišom,fino to podnese nalete vetra. Naravno sve ima svoj maksimum....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 28 U prolazu, 22 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, URKE 80 je napisao: Ja sam uzeo iz Pontisa u Kraljevu. XL veličina lepo pokriva i sa koferom. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Hvala Urke, pogledacu u pontisu i u motokrosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5810 Napisano Jun 28 Ne silazi, 4327 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @URKE 80 imao sam Pontis ceradu, odnosno imam je još uvek,u nekom budžaku. U odnosu na Oxford ili Lampa, nije dobra, ali OK, da ne ispadne da hejtujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 90 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla. Bolja je Oxfordova,to je tačno...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja036 5 Napisano Jun 28 U prolazu, 22 postova Lokacija: VB Motocikl: Peda Connect 125 Prijavi odgovor kao problematičan Urke reci mi samo jel ti kofer slican mom po velicini? Mislim da idem na L velicinu bas zbog vetra sto kaze Boza da ga utegnem ? Kapin kofer cini mi se 35l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 90 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 30. Imaš ispod svake cirade dimenzije pa možeš i po njima da odabereš. Ja sam uzeo XL jer mi je skuter dugačak nešto preko 2m i još plus kofer u visinu. Mada tvoj je monolock,što se skida pa ti manje više visina ne igra ulogu preterano....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxxica 77 Napisano pre 6 sati U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je dovoljno dobar skuter za dostavu? Kakav je na autoputu? Koja mu je maximalna brzina i kako se ponaša na visokim obrtajima? Kolika je prosecna potrošnja? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...