cezarpa 11996 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 2801 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Suvise kratko vreme da ispari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Red10 0 Napisano Avgust 13 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ли можете напишете најсвежије утиске, после дужег коришћења, о Педо Конект 125? Јер сам у фази одабира мотора... Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11996 Napisano Avgust 13 Ne silazi, 2801 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetnika je dobar.Kasnije ionako ces da menjas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Red10 0 Napisano Avgust 13 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Па да очекујем полагање! Да ли си ти већ променио? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11996 Napisano Avgust 13 Ne silazi, 2801 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izmenjao sam motora da vise ne znam koliko sam imao.Pred penzijom sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11996 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2801 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Peda Connect prodje 3000km. bez problema.Danas uradjen servis,opet 5000d.Nisam dobio informaciju sta je radjeno,devojka nije upoznata.Majstori na dorucku.Gazda odsutan.Ulje vidim da je novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...