acim 765 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije normalan ;D http://www.youtube.com/watch?v=H0-uUUvk5Tw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovoga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi je cista budala koja je usla na led bez provere , a zato na drugom se vidi kako to profesionalci to rade u kontrolisanim uslovima ;D ;D ;D Steta sto niko ne postavi nesto sa ruskih sajtova . Jedan moj poznanik rus mi je toliko pricao da imaju motosporta zimi da bi bas voleo da neko ko zna ruski postavi neki ruski sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi je cista budala koja je usla na led bez provere , a zato na drugom se vidi kako to profesionalci to rade u kontrolisanim uslovima ;D ;D ;D Steta sto niko ne postavi nesto sa ruskih sajtova . Jedan moj poznanik rus mi je toliko pricao da imaju motosporta zimi da bi bas voleo da neko ko zna ruski postavi neki ruski sajt. Rusi imaju motoskup koji se zove SNOW DOGS. Odrzava se blizu Samare. Nas clan Alexander Bogatkin, je bio na njemu par puta, jednom su od Samare do tamo vozili po zaledjenoj Volgi Evo galerija slika, po godinama http://www.snowdogs.ru/gallery.html imate opciju da prebacite i na engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Macka sam za Rusiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ludaci...zavidim im...sto kod nas nema gde da se vozimo tako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan ima ludaka i u Finskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sm vozac na ledu sa 4T... i sa 2T... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...