knihgt rider 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna koja vuna ide u auspuhe i gde moze da se nabavi ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Staklena vuna, za izolaciju od krova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan keramicka tvrdo presovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22635 Napisano Januar 18, 2009 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idi na neki auto otpad ,ponesi flasu pica ljudima koji rade tamo i zamoli ih da iseku neki lonac(od auspuha naravno) iz kojeg ces izvaditi to sto ti treba. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Staklena vuna, za izolaciju od krova. neide ta vuna,moze vuna od bojlera,ja sam na otpadu nasao pravu vunu koja se koristila kao izolacija za toplotne cevi vec godinu dana mi je u auspuhu i extra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knihgt rider 0 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra hvala na otpadu cu da pogledam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema jer bas sam hteo da pitam, moze li neko preporuciti dobrog metalostrugara (tokara) za izradu prstenova na pocetku auspuha itd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 458 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Misli da moze i vuna os TA peci, nije zapaljiva i ne gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ga i u Louisu : http://www.louis.de/_405dd17a4b51cd1fd1c5aee297e600d9e7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10027038&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao ovu od krova, i nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Negde na forumu sam citao da stavljaju i kamenu vunu za malo jaci zvuk !?! Mozda i gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...