johnynovak 4 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle mnogo razmisljanja i preracunavanja na papiru, resio sam da prodam mog DR-a, ne bas drage volje ali sta je tu je ovako Motor je 91 godiste, na moje ime, registrovan do 1.10., kasko osiguran do sredine marta, presao 42k i jos nesto preko, lanac i lancanici novi, prednja guma odlicna, zadnja bi morala da se zameni ali nije hitna, ventili nastelovani i samo sapucu, plocice i diskovi su dobri isto a zadnje plocice su nove. Uz motor dajem sve sto imam za njega, origanalni izduv, prednji blatobran, prednja maska, zadnji blatobran sa nosacem tablice i svetlom za tablicu(sada je namontirana neka moja domaca radinost), nosac kofera je vec na motoru ali kofer ne ide uz njega. jedine 3 stvari koje treba uraditi na njemu su, zamena ulja i filtera, lezaj kormana (40e) i akumulator(2000din ali nije hitno jer radi), sve ostalo je spremno za sezonu cena 1400 do 15.03. posle se vraca na staru cenu 064/132-9634 ps: sveze slike ovih dana samo da slikam a do tada samo ove dve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pih, konkurencija ;D Aj se kladimo da ce moj prvi da ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad je konkurencija bolje se prodaju stvari a ne zurim sa prodajom, ako ode otisao je ako ne nesto cu da smislim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Johny,otici ce brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Johny,otici ce brzo. hvala ;D a nije mi nesto hitno da ga prodam jer ja ipak treba nesto da vozam dok ne kupim drugi evo i neka slika da se vidi kako je izgledao pre nego sto je dosao kod mene, tj pre nego sto je doziveo facelifting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan akumulator ce se promeniti cim bude plata tako da kupcu ostaje samo ulje i filter ulja (filter vazduha se pere) i lezaj kormana i naravno dajem svu tehnicku podrsku, kao na primer odrzavanje, zamena ulja i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dodatak kupcu cu prebaciti motor do kuce ako je u krugu od 100km oko BG o mom trosku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno a ko zeli neku informaciju neka slobodno pita, ne mora da se stidi ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan edit moze zamena za neki skuter od 800, 900e kao sto je peugeot vivacity ili slicno posto sam nasao motor za sebe, bar sestri da uzmem nesto da se voza na leto ali kes je uvek bolji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan edit moze zamena za neki skuter od 800, 900e kao sto je peugeot vivacity ili slicno posto sam nasao motor za sebe, bar sestri da uzmem nesto da se voza na leto ali kes je uvek bolji ih bre..idem da prodam oba kompa i laptop i skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan edit moze zamena za neki skuter od 800, 900e kao sto je peugeot vivacity ili slicno posto sam nasao motor za sebe, bar sestri da uzmem nesto da se voza na leto ali kes je uvek bolji ih bre..idem da prodam oba kompa i laptop i skuter mozemo uvek nesto da se dogovorimo, meni treba od svega po nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan edit moze zamena za neki skuter od 800, 900e kao sto je peugeot vivacity ili slicno posto sam nasao motor za sebe, bar sestri da uzmem nesto da se voza na leto ali kes je uvek bolji ih bre..idem da prodam oba kompa i laptop i skuter mozemo uvek nesto da se dogovorimo, meni treba od svega po nesto xexe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Februar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se dogovoriste? xexe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma lako cemo skols i ja da se dogovorimo samo da pita sponzore kako on kaze inace veceras se vozio malo, ide odlicno, cak i akumulator sljaka lepo za divno cudo, prija mu ovo toplije vreme mozda cu u petak ici na posao ako vreme dozvoli pa ko zeli moze da dodje na sajam da ga pogleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo svezijih slika, malo je prljav ali to je zbog voznje po malo vlaznoj ulici evo opet da napomenem da cena nije fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupac ce dobiti i pun rezervoar a nije mu mali, 400km da se predje sa jednim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hiljadu i nesto pregleda ali nesto slabo interesovanje mora da je zbog ovog snega koji pada i ne misli na nas uopste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan liberty 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan liberty 125? Posto bi skuter sestra vozila a nema dozvolu ne odgovara mi preko 50ccm, a iskreno kako vozi treba joj nesto sa sirim gumama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako, posto je drugi motor danas kupljen a sa 2 komada u garazi ne smem da se pojavim mojima na oci DR ide na specijalni popust tacnije ko donese 1400e u kesu do kraja februara (28.02.) moze da ga tera motor je registrovan do 1. oktobra, znaci celu sezonu, na mene se vodi tako da moze i ovlascenje, sve ono sto sam naveo da dajem uz njega i dalje stoji plus sto zadnju gumu ce kupac dobiti pa kad bude zeleo moze sam da je zameni, kupcu samo ostaje da zameni akumulator i ulje, sve zajedno kosta 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 14, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi kupujte pa da Johny casti ;D Motor je stvarno ok . Ajmo kosarkasi, prava masina za vas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi pomagajte i kupite moje magare da ne bi izgubili clana (ubice me keva kad doteram drugo magare :-\ ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1500 pregleda, 2000 pregledacu sledi poklon :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da imam kesha, drugacije bi razgovarali samo da kazem da je motor extra pogotovo za one 185cm+ i 100kg+ mogu i manji, al za ove vece je teze naci dobar motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan popsy, ako ne skupis za moje magare uvek imas onih motora za po par stotina eura ali znam ja da bi ti voleo da provozas moje magarence jos malo manje od 400 pregleda do poklona :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...