Nikola_bns 15 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih jaknu rokerku do 50-60 evra.Da nebude bas ofucana po mogucstvu.Velicinu neznam mislim da je L,Visok sam 175 i tezak 80kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas bas takvu ovde u oglasima,procunjaj u rublici ,,prodajem''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ali ne znam da li ju je mozda prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju jos nisam prodao, cena je 60e i mislim da bi ti odgovarala velicina. U super je stanju, ja je nosio par puta ali meni je malo veca-172cm,70kg.Javi se na pp ako ti je ok.Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Eh, prodaje moj drugar koznu jaknu za 50e, mislim da bi ti velicina bila dobra, ako si zainteresovan pusti mi Privatnu Poruku a ja cu da skoknem do njega potom i da napravim par fotki da ti posaljem. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje... Cena 35 Eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan ja prodajem rokerku,vidi u prodajem...ja sam 175 cm i 80 ak kg,komotna mi je...ne pise broj.imas slike,pogledaj...kvalitetna je,teska,dobra koza,debela! Mahoney Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...