Ivan_ZR 7 Napisano Januar 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan da li znate koje radnje u Bg-u prodaju nove gume? brojevi telefona ili sajtovi bi bili odlicni . hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Januar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tadic centar 011/ 2781-401 Avon Radulovic, Bridgestone, http://www.radulovic-group.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4917 Napisano Januar 17, 2009 Ne silazi, 5580 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler i Pirelli www.kelenayu.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Januar 17, 2009 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3301 Napisano Januar 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao Michelin gume za scooter od Marka. Cene su mu bile vise nego povoljne, dacu ti njegov broj pa ga pitaj da li ima gume koje tebi trebaju. 063/66-88-77 Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Shuro , imas PP LJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 9, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autogume.info/dunlop_scooter.htm Dunlop gume, ja kupio u maju prošle godine obe gume za moj motor, 13000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autogume.info/dunlop_scooter.htm Dunlop gume, ja kupio u maju prošle godine obe gume za moj motor, 13000 din gledajuci ove cene ja ih dajem 20-25% jeftinije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 10, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa kasno ste krenuli da se javljate pazario sam ja vec gume, u Keleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Matav16,ima sve,dobar covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker_bgd 3 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ili ja ne znam da koristim pretragu korisnika, ili Matav16 ne postoji kao korisnik!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Februar 19, 2009 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ja ne znam da koristim pretragu korisnika, ili Matav16 ne postoji kao korisnik!? Probaj Mata 16v http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=301 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 20, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Za michelin okrenes mene i ja ti nabavim povoljno Druze koliko je 110/70-17 i 150/70-17? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Februar 21, 2009 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nesto oko 130-140 evra obe, ali do sredine marta nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan OK meni pre i ne tebaju da znam koliko kesa da skupljam! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 22, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je okvirno kod nas Anakee 21 90/90 sa montazom i balansiranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Februar 22, 2009 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je okvirno kod nas Anakee 21 90/90 sa montazom i balansiranjem Oko 80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde najpovoljnije kupiti NOVU zadnju gumu 160 / 60 ZR18? Nije mi bitno da li je Michelin, Bridgeston, Dunlop, Pirelli....... Rachunam da su to sve renomirani proizvodjachi, a meni guma treba za najobichniju voznju, tako da ce bilo koja, od spomenutih, biti dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 24, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je okvirno kod nas Anakee 21 90/90 sa montazom i balansiranjem Oko 80 evra A gde bi to moglo u BG ili okolini? Moze i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarma 0 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi nova zadnja guma za tomos bt50 s. Mislio sam da uzmem istu koja je i sad - Sava MC-25 Bogart ali ne znam gde da je nabavim i koliko bi me izašla. Druga opcija mi je neka od trayal-a ali tek njih ne mogu da nadjem na net-u (mislim na maloprodaju, sajt sam naravno našao). pozz ps. znam da je stara tema ali mi se čini nema potrebe za otvaranje nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autogume.info/dunlop_scooter.htm Dunlop gume, ja kupio u maju prošle godine obe gume za moj motor, 13000 din gledajuci ove cene ja ih dajem 20-25% jeftinije ;D Koliko je T max 140/17....????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 31, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ove prve okreni tel pa ih pitaj http://www.autogume.info/mapa.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan cisto da se zapljunem,ako bane neka nova info... jos malo pa cu i ja morati da se otvorim za nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...