novakpg 16 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko diskove prednje i zadnji za Transalp 700 (nije ABS model), eventualno i skid plate i srednji nogar (stender). Ponude ovdje ili na viber/whatsapp +38268424975 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan uppp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ih naručiti (diskove) preko Biker House na NBG. Ali takodje proveri i sa Hondom ( omladinske brigade BGD) jer meni za većinu delova mi je bila ne tako velika razlika.I tu ti je Luis naravno, tamo ih ima a koliko sam video i taj skidplate.Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Jul 3, 2023 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sam bar 5 puta zvao Mileta (Biker Haus), u zadnjih mesec dana, i 2 puta bio do radnje. Ćorak. Nit se javlja, nit otvara radnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1717 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Blaza je napisao: Ja mislim da sam bar 5 puta zvao Mileta (Biker Haus), u zadnjih mesec dana, i 2 puta bio do radnje. Ćorak. Nit se javlja, nit otvara radnju. Radnja je zatvorena koliko se sa ulice moze videti. Servis radi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu i kod njih za diskove, a skid plate sam nasao na ebay dosta je dobra cijena samo da vidim oko slanja koliko bi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jul 5, 2023 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sam bar 5 puta zvao Mileta (Biker Haus), u zadnjih mesec dana, i 2 puta bio do radnje. Ćorak. Nit se javlja, nit otvara radnju.Prebacio je radnju u Zemun koliko ja znam. U cara Dušana tamo negdeAli telefon ne bi trebao da je menjaoSent from my AC2003 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Octobar 24, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh Ziger skid plate iz Njemacke preko Ebay-a, sa slanjem su mi dali za 140e plus 35e (sto mi uzese za carinu), to je vise nego povoljna cijena (samo je skid kostao 115e). Jos ga nisam montirao jer nisam u drzavi ali planiram u narednih desetak dana kad dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Octobar 24, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Moram jos te prednje diskove da kupim, jer su ovi sad na njemu katastrofa, jesu pravi ako su pojedeni i kanali su duboki sto je prosli vlasnik valjda kocio sa potrosenim plocicama pa metal o metal ogulio disk. Nadjoh neke italijanske za oko 110e sa slanjem oba, aa sad kakv je kvalitet ne znam, jer je Brembo Oro samo jedan toliko, a ovi za te pare daju dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...