Andrej_Hotstepper 7444 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 3090 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2023 at 9:26 PM, knezmoto said: I dalje tvrdim ( jos od 2020- te ) da je momak zavrsio sa titulama... Ne moze da se sastavi... Tad kad je pao, i motor ga pogodio u ruku ja napišem drugarima u grupu na viberu "ovo je pad koji okončava karijeru" i svi kao šta lupam... S vremena na vreme se sete pa kažu da sam bio pravu... A ni malo mi nije drago zbog toga. Na žalost svaki šampion je imao takav pad, a MM ih je imao baš puno. Do sad je uspevalo da vozi preko granice motora, ali nema od toga više ništa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan A 2019. je imao 420 poena na kraju sezone. Drugoplasirani Doviciozo 269 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Jun 16, 2023 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno ta 2019-ta je bila masakr, ubio ih u pojam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 331 Napisano Jun 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marquez ako ne pobedi Sachsenring , a neće , treba da izvrši harikiri. Ja bih voleo da on pobedi. Promenio Jun 16, 2023 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 16, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam trening, ovaj MM. ce ubiti nekog... Kao torpedo je pogodio Zarka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MM deluje kao nenavodjeni projektil. Ili se na njega bas sve lepi, posle kazu da je izlaz iz boksova retko glup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put da gledam kako tone u poretku i u fazonu sam - do jaja, ostani pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...