bogdanvarnicic 9 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri i majstori motocikala, imam jedno pitanje za vas a to je da li pravi razliku ako je mašina manja odnosno ako joj je razdaljina između prednjeg i zadnjeg varijatora kraća, imam jednu mašinu kojoj je ta razdaljina mnogo mala, a jednu kojoj je razdaljina između prednjeg i zadnjeg varijatora dosta veća, da li to pravi razliku u brzini, startu motora ili ne? Sent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike u dužini kajišaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike u dužini kajišaПослато са M2007J3SG помоћу ТапатокаPa ja isto mislim ali koliko li utiče na brzinuSent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi nimalo, pod uslovom da je kais dobre duzine za taj varijator. Recimo pogledaj varijator na T-maxu i na Silverwingu. Na T-maxu je prednji i zadnji deo varijatora dosta blizu, ali ide kao nevreme Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi nimalo, pod uslovom da je kais dobre duzine za taj varijator. Recimo pogledaj varijator na T-maxu i na Silverwingu. Na T-maxu je prednji i zadnji deo varijatora dosta blizu, ali ide kao nevreme Sent from my M2101K7BNY using TapatalkKaiš sam baš uklopio, odličan, sada stavljam 80 lubika na tu mašinu što je manji kaiš, a varijator je išao baš baš do kraja vraijatora i lepo se dizao uz gasSent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Kajiš mora biti po fabričkim specifikacijama za taj sklop Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11060 Napisano Jun 9, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Precnik varijatora je presudan za brzinu.Razdaljina izmedju prednjeg i zadnjeg utice samo na duzinu kaisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaiš sam baš uklopio, odličan, sada stavljam 80 lubika na tu mašinu što je manji kaiš, a varijator je išao baš baš do kraja vraijatora i lepo se dizao uz gasSent from my RMX3085 using TapatalkРади се о кинезу који вози 669 кајш?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси добио жељени одговор, али ниси ни поставио питање као што треба. И у овој и у другој теми јбг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Jun 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси добио жељени одговор, али ниси ни поставио питање као што треба. И у овој и у другој теми јбг.Sent from my SM-N960F using TapatalkNema veze, uglavnom lepo ide i okej je, nema nikakvih smetnji, Hvala svima na pomoći!Sent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...