Zeljko_357 3 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,zanima me kakva iskustva imate sa TDR-om i koje je godiste najbolje. I takodje da li bi mogao sa mojom visinom(176)da ga vozim posto motor nije bas mali. Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Februar 7 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se nalazi osigurac za sirenu na Tdr 125 1995 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2024 at 7:18 PM, Bolence91 said: Da li neko zna gde se nalazi osigurac za sirenu na Tdr 125 1995 godiste? Moj TDR je bio 1990. godište (Belgarda model), i nije imao osigurač za sirenu. Ako se dobro sećam, imao je jedan jedini glavni osigurač i to je to. Poprilično sam siguran da je situacija ista i na novijem TDRu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...