gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u potrazi sam za R-om preko 600ccm ili neki noviji SM,teskog srca bih u zamenu za to dao svog mezimca. Mozda nekom vec poznat Pontiac iz rubrike PRODAJEM ali su mi admini rekli da ga ovde nece izbrisati pa ajde da probam. Dakle radi se o: Pontiac firebird 3400ccm benzin-plin. Perfektno stanje,bez ikakvih ulaganja. OPREMA:centralna brava,el.podizaci,servo,abs,klima,alu felne....ko zna sta jos. auto vrlo,vrlo atraktivan i stvarno mi tesko pada sto mora da ode ali kada se radi o motorima tu nema kompromisa i polako vec kriziram jer se blizi prolece. Inace je auto tek registrovan i ja sam vlasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo slicica za ljubitelje amera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo komentara?!ponuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i masine naravno nikad oprane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno....zar ne postoje kod nas ljubitelji ovakvih automobila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje ... ali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je vrednost, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je vrednost, cena? vrednost je ne procenjiva ;D cena:5800e ali moze dosta dole ako mi se motor svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Auto je kao neka luksuzna jahta na 4 tocka takav ima oblik,video sam te par puta po gradu kad si se vozao stvarno je bruka od auta...Srecno sa prodajom, mada nece ti trebati sreca prodace se sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...