Mr_Wolf 3380 Napisano Januar 11 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mrle je napisao: Meni naš tag ni nema unete tablice.i kad uđem u aplikaciju pod podaci stoji Telekom Srbija, samo je moja platna kartica (i mamina,ona nikada nije u minusu). A u firmi kada uzmeš auto, random dobiješ tag iz fioke. Nije mi letos otvorila rampa u Makedoniji. Dok sam krenuo do kućice pored, radnik mi mahnuo da je sada otvorena. Ni meni sada kada sam se vraćao iz Grčke nije otvorio u Makedoniji na jednoj rampi. Tag je pijuknuo normalno - samo jednom, ali nije digao rampu. Izašao u rikverc, ušao u rampu pored i odradilo sve. Sada gledam, nisu ni naplatili 2 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano Januar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, dexex said: A da li je legalno? Recimo zaustavi te policija na autoputu a nema te u evidenciji jer je druga registracija? Naravno mislim na Hrvatsku, Crnu goru ili Makedoniju ne na naše.. Boli ih dupe dok god skidaju pare. isto je svuda, bitno samo da ne vozis visom kategorijom a da ti tag podesen za nizu jer tu onda ostecujes drzavu. Na primer tah ti na drugu kategoriju a ti vuces prikolicu ili ides kamionom. A sto se tice taga na motoru cuo sam da skida isto kao da si kolima proso tako da ne isplati se… Promenio Januar 11 član R3MAX1989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...