onyxia 137 Napisano Maj 26, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan 3. Skup Cruisersa! Lokacija ista, iza restorana GOLF u Kosutnjaku. 3 dana odlicnog zezanja 30.06, 1.07, 2.07. 2023. DOBRO DOSLI!!! P.S. Tamo smo od cetvrtka 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel cruiser obavezan za ulaz ili možemo i mi sa drugačijim biciklama?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Maj 26, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Sva prevozna sredstva. Jedino nema pucanja i zavrtanja gasa. 8 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto guzzi 14 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: BMW R65, yamaha tdm 850, kawasaki vn 750. A trenutno bmw r 1100s žućko) Prijavi odgovor kao problematičan Veliki naklon i pozdravljam odluku o zabrani zavrtanja gasa i pucanja iz auspuha . Veliko BRAVO ! Konačno još jedan klub da donese ovu zabranu ... Biće skup ljubitelja motora , a ne idiota koji uništavaju motore !!! 4 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za ovaj skup da je fino organizovan i da vredi otići. Sama pomisao da na skupu nema manijaka koji frustracije izbacuju kroz auspuh je super. Ako vreme i situacija dozvole ovaj događaj neću propustiti. Tu je i jedan dečko koji "snima spotove", pozvao me je i kaže da je super skup. Inače on tera i komarce 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 264 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan 2020. isteram Suzanu iz salona, nakačim na nju sve što treba i ne treba , posle par dana pravac Košutnjak. Iz prve ruke potvrđujem da je skup skroz OK, vikend manijaka, pucača i paljevina ( oni što pale gume ) nije bilo. Sve preporuke za skup. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17185 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Hertzeg je napisao: Tu je i jedan dečko koji "snima spotove", pozvao me je i kaže da je super skup. Inače on tera i komarce I ti mu verujes...ccc...znam ga...teeeska budala... Inace, za skup sve preporuke, jedan od retkih koje posecujem, vrhunski... a tek Glumcev gulas...mmm... Promenio Maj 31, 2023 član BokyBoy 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Maj 31, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad su mi mama i tata zabranjivali da dolazim kuci posle 23 a u mojim 50 tim probna vozacka ali mi imamo satorce, samo da ne bude neka kisurdaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5425 Napisano Maj 31, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: a tek Glumcev gulas...mmm... Сваки пут када сам долазио сви су га хвалили а ја га никада нисам пробао. Просто ме срамота . Ил се запричамо , ил нисам гладан или касним ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, umesto benda Best Before, svirace bend RIF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 14, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2023. at 9:57, BokyBoy je napisao: I ti mu verujes...ccc...znam ga...teeeska budala... Inace, za skup sve preporuke, jedan od retkih koje posecujem, vrhunski... a tek Glumcev gulas...mmm... Tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Субота још и могу да се залетим ал ми жао због петка јер наступа ОКУД Рок Циркус, омладина је сјајна, моја најтоплија препорука да обавезно ко може да иде у петак и да ужива у њиховим извођењима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u petak radim ll smenu, znači ništa petak. Nadam se suboti ali već danas najavljuju loše vreme. Videćemo kako će biti do subote. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Jul 1, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim organizatore i kazem da su sinocni bendovi stvarno bili sjajni, odlicna svirka ali bas bas bas. Momci, razvaljuju sto bi rekli mladi .. Bolje zvuce nego Kerber ,YU grupa i ostali veliki bendovi da se niko ne naljuti .. Svaka čast Borisu i njegovoj ekipi za izbor 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 1, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja danas, tj. sad sam stigao u ZR. Svratio malo i do NS tamo već tradicionalni block rock fest u železničkom parku. Fino organizovan skup, kiša zaobišla, muzika dobra...ceo današnji dan ispunjen. Oni klinci (msm. da se zovu rock hour) me oduševili! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel imate neku primedbu? Jel treba nešto da popravimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17185 Napisano Jul 3, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, goran glumac je napisao: Drugari jel imate neku primedbu? Jel treba nešto da popravimo? Imam ja! Mnogo kratko traje skup, nisam stigao da dodjem, dogodine da krenete od srede pa dok ne propadamo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Jul 3, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2023. at 15:47, Jašim je napisao: Сваки пут када сам долазио сви су га хвалили а ја га никада нисам пробао. Просто ме срамота . Ил се запричамо , ил нисам гладан или касним ... Onda u njihov klub kada organizuju klopu. Četvrtkom Bio sam kratko u petak, pred polazak na more. Sedim u dvorištu, čujem muziku i ajd da svratim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jul 7, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 7. 2023. at 21:46, mrle je napisao: Onda u njihov klub kada organizuju klopu. Četvrtkom Bio sam kratko u petak, pred polazak na more. Sedim u dvorištu, čujem muziku i ajd da svratim. Bila je klopa i u četvrtak. Sledeće godine ne pišemo opravdanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...