Dusan123. 2 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam suzuki rg gamma 125 kubika. Motor mi se gasio u voznji na svakih 150 metara,oterao sam ga kod majstora sredio mi je karburator zamenio svecicu i dao mi je da koristim bardahl ulje za mesavinu,i sve je bilo dobro vozio sam ga nedelju dana i evo danas sam krenuo da ga vozim i opet isto se desava motor se ugasi u voznji probam da ga upalim na dugme samk vergla posle nekoliko minuta sam uspeo da ga upalim na gurku, neki mi kazu da je to do ulja da uzmem ipone ulje i da se nece desavti pa me zanima vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam suzuki rg gamma 125 kubika. Motor mi se gasio u voznji na svakih 150 metara,oterao sam ga kod majstora sredio mi je karburator zamenio svecicu i dao mi je da koristim bardahl ulje za mesavinu,i sve je bilo dobro vozio sam ga nedelju dana i evo danas sam krenuo da ga vozim i opet isto se desava motor se ugasi u voznji probam da ga upalim na dugme samk vergla posle nekoliko minuta sam uspeo da ga upalim na gurku, neki mi kazu da je to do ulja da uzmem ipone ulje i da se nece desavti pa me zanima vase misljenjeШта као Бардал не ваља а Ипон добарКад је Бардал производио уље, Ипону ни име није било у проекат.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Maj 24, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo cudno kad su mi rekli da je do ulja, ne znam da nije mozda do dovoda goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 2244 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Struja ili gorivo,kakvo ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da je do ulja, jednom kad bi stao, više ga nebi upalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se motor gasio u vožnji zbog prekidača kvačila (odmah posle palio kao da se ništa nije desilo). Kad je skroz riknuo, nije mi dao ni da ubacim motor u brzinu, odmah bi se gasio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Maj 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogucnost da se gasi zbog filtera za gorivo,mozda treba to da zamenim? Promenio Maj 24, 2023 član Dusan123. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Много пута сам овде писао да први знак на 2Т мотору који има алансер да је лош на компресију је, да не пали на алансер веч само на курблу или гурку. Кад кажем гурка мислим на метар. Бардал је добар али погодити % мешавине је велико искуство. Провери стање агрегата али код неког који стварно разуме шта ради.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...