Bakari 14 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ne znam dal postoji topic na ovu temu ako ima izvinjavam se unapred. Zelim da probam/kupim SuperMoto tip motora, pa me je zanimalo da li neko sa foruma ima iskustva sa tim tipom motora i da je visok izmedju 190-200 cm i koji model gledati kad su u pitanju ti motori? Budzet je izmedju 5-8k Unapred hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlligatorVS 8 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Supermoto je odlican, ko ga je vozio zna o cemu se radi, opisao bih ovaj motocikl tako da mu nista nije prepreka, u bukvalnom smislu te recenice. Posto su svi skoro jedan klip/jedan cilindar, nisu pozeljni da se konstantno voze pun gas u crveno non stop, ultra su zabavni, idu do 200km/h, stabilnost zavisi od modela do modela pri vecim brzinama ali generalno su dosta stabilni, za obaranje su extra, bukvalno motor koji ima sve mogucnosti R motora. Ono sto je vrlo bitno, to je da je supermoto klasa teska od 110Kg-170Kg (ovo okvirno pricam jer zavisi od modela do modela) a konkretno za primer Husqvarna 710 je teska sa svim tecnostima 155kg, sto je sa njenih 692cc i 74hp malo pa reci BRUKA jer takav motor ispaljuje kao metak, dize na zadnji, lako dostize krajnju brzinu, slobodno mozes da pogledas drag race gde ces videti da svaki supermoto sabija koji god R motor pomislis na drag race, auto da ni ne komentarisem. Sto se visine tice, nece biti problem, ono sto bih ja tebi preporucio je ako si u mogucnosti da ustekas koji evro vise ako vec dajes te novce i isprsis se za Husqvarnu 701 novu, ona je oko 10K s'tim sto je to nov motocikl sa garancijom, 2023 god gde je sve novo. Promenio Maj 23, 2023 član AlligatorVS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1070 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako ces nesto malo pitomije a opet u tom stilu, mozda da pogledas Apriliu Dorsoduro. Mozda za pocetak 750, a ako ti to ne bude dosta onda 900 ili 1200. Izgleda kao supermoto, vozi se jako lijepo, a opet mozes preci i vise od 50km bez da te svaka kost boli naredna 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlligatorVS 8 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wragg je napisao: Ili ako ces nesto malo pitomije a opet u tom stilu, mozda da pogledas Apriliu Dorsoduro. Mozda za pocetak 750, a ako ti to ne bude dosta onda 900 ili 1200. Izgleda kao supermoto, vozi se jako lijepo, a opet mozes preci i vise od 50km bez da te svaka kost boli naredna 3 dana I to je dobar motor za razmatranje, htedoh jednom prilikom da ga razmotrim za kupovinu, dva cilindra, displej u boji, lepsa varijanta od Husq 701 definitivno dok je Husq 701 za mene tvrdja i odbojnija, prasta rupe, los put, visoke trotoare, ultimativ machine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1070 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo sto (kao sto vec napisah) Dorsoduro nije pravi supermoto, tako da ne vjerujem da ce zadovoljiti nekoga tko trazi bas supermoto. Isto kao i Ducati Hypermotard je za broj-dva veca i teza od jednog cistokrvnog supermoto motora, ali tko ne zeli bas takvog "nervoznog divljaka", ovo je jako dobar kompromis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, moracu istrazim da vidim da li ima negde da se proba ili neki kolega sa foruma ako bude hteo. Nije mi prvi motor trenutno vozim cbr 1k rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Jul 9, 2023 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem, trenutno dok ne prodam svog R-a gledam na oglasima Ktm 690 SMR 2007 ili Hypermotard slicnih godina. Mene zanima razlika ta dva motora ili ti poredjenje, koliko je zapravo hypermotard dobar/los izbor itd. @AlligatorVS Gledao sam u novu husq 710 malo mi je jaca cena trenutno za taj motor, pa sad gledam u limitima budzeta da imam da se vozim... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam u radionici HUSABERG FS650E, mozda bi i bio na prodaju. Model je 2007, radijalna pumpa, radijalne celjusti, 130 i koji kg, brutalno jak agregat i zabavan supermoto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...