okrad 11 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne kapiram. ispade da im je bitniji uzitak u ekstremnoj voznji nego takmicenje ko ce vise da isprlja motor. jbmti de ode ovaj svet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo skakutali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 1. maj - praznik rada. U Srba, dan za kotliće, prasiće i piće. Pošto na dogovorenom mestu kotlić kasni reših da se prepustim Gočkim putevima. Silazak i povratak na asfalt delilo je 2 sata. Verovali ili ne, 2 sata borbe da se vratim u civilizaciju. Bio sam izgubljen bez ikakve mape i bez ikakve slike u glavi kako ti putevi na mapi izgledaju. Prva zebnja nastupa kada shvatam da sam odavno trebao doći do hotela Dobre vode, ali isti mi se nekako dobro skrivao. No, nije frka - rekoh sebi i produži. E tu beše greška. Put se pretvori u Minotaurev lavirint pun raznoraznih prepreka i raskršća. Sam Minotaur je poprimio druge oblike, ali je pak snagu zadržao. Od useka, klanaca, velikih, skoro nesavladivih nagiba, staza je išla i preko potoka, rečica do nekoliko odvratnih i dubokih kaljuga. U početku fino nasut makadam koje se kilometrima dalje prosto gubio pod šibljem, stenama, blatom pa čak i pod finom travom. Takodje, ovde šuma nije onakva kakvu je čovek inače zamišlja. Ova je tako mračna, gusta i visoka. Samo jednom u tih 30ak kilometara sam stao ne bih li pozvao nekog da mi da bilo kakvu instrukciju (signala na telefonu naravno niikad kada zatreba) i prosto se prepao te hladne tišine. Naravno, nisam stajao više, već samo gaaaaaaaas i tutanj. ;D Pre no što ponovo kročih na asfalt obećah sebi da ću isti izljubiti ko brata kad ga ponovo ugledam. No, put me spusti baš u samo grotlo izletničko-prvomajskog slavlja tako da ispunjenje preskočih do nekog sledećeg vidjenja. Šta da Vam kažem. Super mi je bilo. Nivo adrenalina je verovatno bio u crvenoj zoni. I da... u šumu više nikad bez razradjenog plana i iščitane karte. Aparat nisam imao kod sebe, a verovatno mi ni na pamet ne bi palo da stanem i slikam okolo. Ovu sliku sam našao na netu i baš je slikana u jednom delu gore pomenute šumetine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 4, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Koma, svaka vam cast, pravi ste junaci, za uzor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko u blizini Sapca da je raspolozen ovih dana za malo kaljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja sa tobom ???u subotu al corba posle voznje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja sa tobom ???u subotu al corba posle voznje ;D ako zabodem da radim sutra uvece onda moze corba...ako ne budem radio onda samo voznja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Evo i ja da se zapljunem a bice i nekih slicica uskoro )) vozim Teneru al na sve lici sem na sebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pozdravim u enduro temi. Slika mene i moje "kravice" nekde ispod Ribnice na Pohorju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OOoo, pa lepa ti ta kravica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jedino morala bi biti belo-crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo za vikend malo off roada po Vrsackom Bregu Ovde smo Fandja rasturili na komade ( ni sam neznam kako ) Samo da spomenem da je KLE prosao svuda gde smo i mi sa Hard enduro motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo na brzinu zakrpili Fandja....da ne iskrvari jadan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Tref: Ja Gunja kako to izgleda iz pticije perspektive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Kakve se to kravice pominju ? Imam ja jednu (od gline) .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Maj 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @ dr mracni bas fino..skoro ko na Romaniji ;D Super je priroda a i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio u srbiji 3 nedelje jel neko zna jel se vozi trka moto kros u pancevu u subotu nedelju . kad sam ja otiso staza je bila pod vodom jel ima neko neku informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Taman ko covek sednem za komp i pocnem da derem Lenchugu i ekipu u CS-u...kad zove drug Nikola: Imas goriva? JA: cek da vidim.....imam....aj dolazim... Pravac suma zabran. Bilo je tesko i dok smo isli nekim takozvanim stazicama....ali kad je njima dosao kraj izgubili smo se u sumi za 2 min...A suma hvala bogu 50% poplavljena. Totalna ludnica....jedina dobra strana je sto smo otkrili novo mesto za kupanje preko leta i sto smo relativno cisti zavrsili jer smo veci deo vozili kroz vodu preko pola tocka. Nema nekih slika iz voznje jer smo bili sami i nemam fotografa da ga vucemo sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i jezerceta(sljunkare). Bilo je tu i nekih pecarosa kojima su cvaje ocigledno rasterale ribu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan usput do kuce obisli smo nasu inprovizovanu stazu na strelistu (koja je totalno zarasla) pa pravac kuci na pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14167 Napisano Jun 5, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo od danas dva snimka veljka i mene ( ja bas i nisam ljubitelj skokova ) http://www.youtube.com/watch?v=4Ze8AsfxYsQ http://www.youtube.com/watch?v=UEiwytoXA98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I onda još neko da mi kaže da su vojvodjanske njive nezanimljive za off.... Sa putnim gumama, bilo je baš veselo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od subote, Lenji i Velja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lenji bez kacige na novom skoku ??? I nakraju nove snage off roada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa ovi malisani su mi naj-naj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...