Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Pozdravljam ovu temu i sve off road bajkere.U 90% slucajeva sam van asvalta i solo vozac-jer mi je jako tesko da uklopim vreme za voznju sa ostalim off bajkerima. Tako da svaki slobodan sat-dva sedam na motor pa na breg, bez obzira na vremenske uslove. Inace da se nadovezem- svima bi preporucio YAMAHU TT 600. jer sam  se odlicno navozao od februara 2008 do dan danas. Motor je jako jednostavan za odrzavanje i nema kvarova sta god da mu radim. Solidno se ponasa i na asvaltu-ako nemate preterane potrebe za vecim brzinama- moja TT prede na 100-110 km/h i imam utisak da bi izdrzala put oko sveta tom brzinom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

Pozdravljam ovu temu i sve off road bajkere.U 90% slucajeva sam van asvalta i solo vozac-jer mi je jako tesko da uklopim vreme za voznju sa ostalim off bajkerima. Tako da svaki slobodan sat-dva sedam na motor pa na breg, bez obzira na vremenske uslove. Inace da se nadovezem- svima bi preporucio YAMAHU TT 600. jer sam  se odlicno navozao od februara 2008 do dan danas. Motor je jako jednostavan za odrzavanje i nema kvarova sta god da mu radim. Solidno se ponasa i na asvaltu-ako nemate preterane potrebe za vecim brzinama- moja TT prede na 100-110 km/h i imam utisak da bi izdrzala put oko sveta tom brzinom.

pa to i jeste model za makadam mada mislim da ona moz e i dosta brze da ide od te brzine , nego ima takav set zubcanika pa jevise data na snagu nego na bzinu

Ide ona ladno do 140km/h--- zakucava na km satu i cini se da moze jos---nije gas do daske. Nego kazem da mi se cini da mu je putna brzina 110 da mu to najvise prija,a i meni posto su mi malo grublje gume,a i vetar je dotle podnosljiv jer sam dosta sirok iznad pojasa

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

mogucnost da se uvek kad pozelis mozes odazvati zovu divljine i osecaj neogranicene slobode kretanja - eto to je razlog zasto voz(l)im enduro

N1qxn_dfdae800x600tj8.th.jpgIcHPw_golijaoffroad9052707hc5.th.jpggolijaoffroadmu0.th.pngF6os1_img00999131294ds1.th.jpgNj9G1_img01009195875aj7.th.jpgkAH9g_kavrhunn6fw5.th.jpgzZkCI_sta60237we1.th.jpg404.jpgZOUgF_10079469584206lb6.th.jpgQeoJR_img25399641660vt3.th.jpgR7DyG_picture2551024x76897702yp7.th.jpg

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

mogucnost da se uvek kad pozelis mozes odazvati zovu divljine i osecaj neogranicene slobode kretanja - eto to je razlog zasto voz(l)im enduro

HawIc_dfdae800x600tj8.th.jpgxXLUI_golijaoffroad9052707hc5.th.jpggolijaoffroadmu0.th.png34mbj_img00999131294ds1.th.jpgANatq_img01009195875aj7.th.jpgXChYX_kavrhunn6fw5.th.jpgsijwi_sta60237we1.th.jpg404.jpgBxUJ5_10079469584206lb6.th.jpgEsMN7_img25399641660vt3.th.jpgrRaVD_picture2551024x76897702yp7.th.jpg

koji tekst strava ovo je njegosevo

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

ima li ko iz mirjeva, karaburme sa ovog dijela foruma  ;)

Ima koliko hoces, evo ovaj mladic sto je kacio slike on je iz Mirjeva! ;D

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Neko vozi a neko i gura :D

:D :D :D a hebiga tako je to kad se pod stare dane skrene s puta  :D :D :D

To se zove "nabijanje kondicije"  :D :D :D :D

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Ja se juce zanimao, napravio nosac za kameru pa otisao da ga isprobam... no definitivno ne moze da se stavi digitalna kamera sa pokretnim mehanizmom (snima na DVC kasetu) jer pri vibracijama pocinje da sashavi... Usput sam ucio malo da skacem motorom...

Moja TT ima 140kg  16kw u saobracajnoj a ide ko blesava tako da mislim da je stvarnost 50ks tu varjantu sam nasao po katalogu-inace na otvorenom nemoram da ga vadim iz 5-te bez obzira na uspon i dali krecem u preticanje. /mislim da mi to omogucava 50ks/ inace ja imam 110kg. a moja TT sve to trpi, cak i skokove, stepenice, i sve vrste terena-kolko god ja mogu da izdrzim

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja