Ivan x 69 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte... http://www.youtube.com/user/phaulgai#p/u/18/k9laczKZXAk http://www.youtube.com/user/phaulgai#p/u/12/8mclzB76v6I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje drugari. Inace, pala je i novogodisnja voznjica, uz vodeno hladjenje i plivajuce diskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan SNG ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sretna Nova godina! Kao nikada do sad kopno u mojim krajevima za novu godinu :o,ne samo bez snjega nego ima cak malo sunca Posto je Ktm rasklopljen zbog zamjene lamele posudio sam motor od gospodje i pravac suma.Inace kod mene u januaru nikad ispod metar snjega.Zivilo globalno otopljenje! ;D Evo par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ej bosno lijepa li si , vanja ti uzivas . sretna ti n g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 2, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan SNG drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sng svima...evo i ja danas napravih prvu ovogodisnju voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista dok ne udjes u tu vodu sa slika :D Lepa masina pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista dok ne udjes u tu vodu sa slika :D Lepa masina pozdrav mozda na leto ...sad je jako visoka voda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ti je kriv kad ne znas da plivas ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ti je kriv kad ne znas da plivas ;D ;D bojim se cetnik da te nista nisam pitao...nego sklapaj to magare da se kaljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kako ti se cini 250 2t?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kako ti se cini 250 2t?! zlo i naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ;D da se ja pitam prskocio bih kanal i to iz mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D da se ja pitam prskocio bih kanal i to iz mesta komsija sutra je bozic...valja isterati motore,pa da vidim kako ti tvojim krilatim konjem preleces kanal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan To KDX il se meni cini? 250ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan To KDX il se meni cini? 250ccm? Ja bih rekao da je CR250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam po cemu ti je ovo uopste slicno KDX? Prvo ako ne mozes kod krosa da prepoznas model onda ides onom logikom boja: PLAVA-yamaha,ZUTA-suzuki,ZELENA-kawasaki,CRVENA-HONDA,NARANDZASTI-ktm..... a i kdx je enduro a ne full cross. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D da se ja pitam prskocio bih kanal i to iz mesta komsija sutra je bozic...valja isterati motore,pa da vidim kako ti tvojim krilatim konjem preleces kanal Cika Bure bi to kanalce preleteo ladno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D da se ja pitam prskocio bih kanal i to iz mesta komsija sutra je bozic...valja isterati motore,pa da vidim kako ti tvojim krilatim konjem preleces kanal Cika Bure bi to kanalce preleteo ladno! ;D Samo bursaca i cekamo da se otkoci pa da krenemo u avanture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan ne znam po cemu ti je ovo uopste slicno KDX? Prvo ako ne mozes kod krosa da prepoznas model onda ides onom logikom boja: PLAVA-yamaha,ZUTA-suzuki,ZELENA-kawasaki,CRVENA-HONDA,NARANDZASTI-ktm..... a i kdx je enduro a ne full cross. Moj KLX nekad bio crven...... Kawa ide u crvenoj i zelenoj boji a linija mu je identicna kao KDX..... Zato zabuna sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ko je danas mogao da odoli ovom danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da pitam prijatelje , off rouda i dakar relija, da li ce neko ici na docek gabora 20 januara u ponoc na aerodrom ,da idem i ja sa njim. jer se ja neznam snaci u bg , ako ako ima neko nek mi se javi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 17, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ce ti javim ako idem, 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan -2, lud vetar... Doduse asfalt... ;D ;D ;D [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...