lasko 114 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to nabudzio, sa lim, ili sa selnu Ja znam da ima da se prodaju ovakve kopce.Samo sto znam da ima u inostranstvu,ne znam gde to ima kod nas..Mozda Gile iz zemuna ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa kod nas ja ne znam da imaju kopce za bilo koje cizme, sto ne znaci da ih nema. Vidi prvo dal pasuju od nekih drugih, a ako ne posalji poruku beri ili luckyvladano-u(reko bih da on ide cesto preko po robu al nemoj me drzati za rec) pa vidi dal mogu da ti kupe preko i uz koliku proviziju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok,prvo cu da odem kod gileta u servis u zemunu,ako on nema,kontaktiracu njih dvoje,da vidim koliko bi mi naplatili i koliko uopste kostaju kopce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto od ovoga odgovara za AXO? OVDE na Polo Motorad Ili u Luisu. Bera, ACY, mozda Laki donose stvari odande. Cini mi se da je 10% provizija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ove prve TCX kopce i ovi zatezaci pored moguće da odgovaraju.A ne znam jel za zatezace 5e 4 komada ili 5e jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Pise: ''TCX Buckle set '' - trebalo bi da je 5 jura komplet od 4 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super da ya 10e uzmem 8 komada,ali nisam siguran da li odgovaraju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ove cizme su u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.thepublicstore.com/axo-motocross-dirt-bike-riding-boots.php Mislim da su iste ovakve samo skroz crne.Ovde pise da je model 97 RCX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike sam nasao na netu,ali cizme su skroz iste kao moje,samo ove imaju kopce.Vidi se kakve treba da budu,takve mi trebaju ili bilo koje druge samo da mogu da se stave...Poslednje dve slike su moje cizme.Na prvoj sa leve strane je onaj sivi deo kojim se zateze kopca a levo je taj drugi zatezac tj mesto gde on ulazi.Mislim da bi mi odgovarao svaki zatezac koji ima takve zareze...A slike zatezaca i kopci koje mi trebaju su ovde http://www.kupujemprodajem.com/KUPUJEM-kopce-za-AXO-motocross-cizme-8680009-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su te dve moje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan video za ekstremne enduro fanove U pitanju je moj kle, ime govori sve 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan video za ekstremne enduro fanove U pitanju je moj kle, ime govori sve hahahahaha kralj... svaka čast... da ga ne proda zadnji, izadje čovek :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel možete da razglasite prijateljima da se prodaje jedan dobar suzuki tsr 125 za samo 700e.Mnogo više novca uloženo u njega.HITNO mi je,molim vas pomozite mi.Pozdrav,hvala unapred iz srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne vesele ekipe 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 15, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bolestina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne vesele ekipe Док су се пењали уз страну сви мотори су се попели....неко са возачем а неко без :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam odgledao sve klipove od tog lika,kanal na yt je "enduroKex",ovaj njihov poslednji video je o.O ,ispaljen ktm iz vozacevih ruku daleko dalekoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da pogledate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam odlucio da prodam cizme i dres.Mislio sam da ih ostavim za mene,ali mi trebaju pare za drugi motor,tako da cu da ih prodam da bi brze skupio dovoljno. Axo cross cizme velicina 44,ok su,fale neke kopce,treba da se kupe i to je to.Cizme mogu da se nose,ja sam ih nosio samo na onaj cicak sto imaju gore na vrhu i stoje super,ne spadaju i slicno.Cena 3000 dinara. Prodajem i moj MADHEAD cross dres,ludacki dres.Pise na njemu velicina KID L,ali ja sam visok 177cm i taman mi je.2000 dinara Probiker traveler cizme,ocuvane,broj 44,imaju malu ogrebotinicu koja se skoro i ne primecuje,ustvari tu je malo koza zguljena,ali nista strasno.Udobne do bola.3500 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Po dogovoru za cene.Evo moj broj:0613908068,a moze i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan lasko, premestaj ovo u rubriku "prodajem". nema potrebe da zatrpavas ovu temu sa polovnom opremom. ovde su fotografije, utisci, voznje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...