aca-pn 6429 Napisano Decembar 16, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vestina vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobar ovaj HUSABERG od 125 lici mi na KTM EXC 125 ENDURO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Identicni motori samo su druge boje . 4T masine Huse i KTMa se razlikuju, 2T jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan MARKO hard enduro motori , enduro i cros od 125. Koji su bolji 2t ili 4t ako mozes da objasnis zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 17, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je vecita dilema !!! Za kros 4t za enduro 2t sto se tice trka a inace svako bi hteo ono sto nema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Decembar 17, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Par strana ranije je koma nesto pisao o tome, a mislim da ima i tema negde na forumu tipa 2t vs. 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 17, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom treba KTM plastike,rezervoari,sjedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 18, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan hard enduro : i ja sam vodio bitku sta je bolje 2t ili 4t jedni su vikali da je bolje za kros 4t drugi nikako samo 2t jer nema motorno kocenje pa tamo nesto na skoku je sigurnije . drugi opet da je bolji 4t u prirodi , oni prvi 2t . jedni kazu da je jeftinije odrzavanje 2t nego 4t i da nema puno servisa kod 2t . potrosnja je veca kod 2t nego kod 4t to je sigurno i neide ulje u benzin ali zato ide u motor pas se opet menja . u svakom slucaju ja poznajem princip rada 4t motora i delova kako i zasto i gde stoje u njemu pa sam hteo 4t cvrsto , kad sam rekao to nekome ko se isto razume u masine na motorima on je rekao pa na 2t nema trecina delova iz 4t motora on je jos prostiji . i tako mesto da kupim 250 4t koji sam odlucio kupim 250 na 2t . onda sam i ja ukiparao da sam zaboravio da to nije isto i da sam trebao da uzmem 125 na 2t mesto 250 na 4t . sad mi svi kazu i ja znam da se nisam zajebao imam vise snage u motoru nego sto mi treba nikad ga nisam vozio na maksimumu . a sem toga sto sam duze na njemu to vise navikavam i sigurniji sam u njega . tebi netreba jaci motor od 125 2t ili 250 4t , jeftinije ti je odrzavanje manja potrosnja . moj savet uzmi 2t vozio si 2t motor , sa 4t imaces manju potrosnju malo u gorivu ali i sijaset delova vise i stelovanja vise . husenberg i ktm imaju iste 2t motore razlike ima u 4t zavisno od godista . uopsteno svi proizvodjaci koriste svoj logo i neprave sve delove u masini zato i kad otvoris neki sajt sa klipovima vidis da jedan proizvodjac pravi klipove za sve proizvodjace motora . zato ti i kazemo da u rezervima delovima ima samo male razlike u ceni izmedju proizvodjaca . gledaj da uzmes sto novije godiste i sto manje izakan motor . ostalo ce sve ici svojim tokom . nema veze koje proizvodjac mala je razlika u jacini . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 18, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan hard enduro : i ja sam vodio bitku sta je bolje 2t ili 4t jedni su vikali da je bolje za kros 4t drugi nikako samo 2t jer nema motorno kocenje pa tamo nesto na skoku je sigurnije . drugi opet da je bolji 4t u prirodi , oni prvi 2t . jedni kazu da je jeftinije odrzavanje 2t nego 4t i da nema puno servisa kod 2t . potrosnja je veca kod 2t nego kod 4t to je sigurno i neide ulje u benzin ali zato ide u motor pas se opet menja . u svakom slucaju ja poznajem princip rada 4t motora i delova kako i zasto i gde stoje u njemu pa sam hteo 4t cvrsto , kad sam rekao to nekome ko se isto razume u masine na motorima on je rekao pa na 2t nema trecina delova iz 4t motora on je jos prostiji . i tako mesto da kupim 250 4t koji sam odlucio kupim 250 na 2t . onda sam i ja ukiparao da sam zaboravio da to nije isto i da sam trebao da uzmem 125 na 2t mesto 250 na 4t . sad mi svi kazu i ja znam da se nisam zajebao imam vise snage u motoru nego sto mi treba nikad ga nisam vozio na maksimumu . a sem toga sto sam duze na njemu to vise navikavam i sigurniji sam u njega . tebi netreba jaci motor od 125 2t ili 250 4t , jeftinije ti je odrzavanje manja potrosnja . moj savet uzmi 2t vozio si 2t motor , sa 4t imaces manju potrosnju malo u gorivu ali i sijaset delova vise i stelovanja vise . husenberg i ktm imaju iste 2t motore razlike ima u 4t zavisno od godista . uopsteno svi proizvodjaci koriste svoj logo i neprave sve delove u masini zato i kad otvoris neki sajt sa klipovima vidis da jedan proizvodjac pravi klipove za sve proizvodjace motora . zato ti i kazemo da u rezervima delovima ima samo male razlike u ceni izmedju proizvodjaca . gledaj da uzmes sto novije godiste i sto manje izakan motor . ostalo ce sve ici svojim tokom . nema veze koje proizvodjac mala je razlika u jacini . TO JE TO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto imam iskustva sa 2 t. Tako da cu uzeti 2 t hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan samo cekam prolece... ja sam skoro spreman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom , 400 ili 600 , prava mašina za prave momke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ma nesto mi i ovo 600 slabo a ne 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 19, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, gde li je samo iskopa sa sve zastitom za rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Срећна ти била, Квариша! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan samo cekam prolece... ja sam skoro spreman Daj jos slikaaaa !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Au Kvarni, al je dobra, dje je nadje takvu. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 19, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Da je u zdravlju vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Kvariša :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa nadjoh je u oglasima ima da se ulozi malo vremena i truda... i bice ki nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra motor bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bravo kvarisa... na prolece ocekujem nista manje od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaooooj, gotovo je. Sad ce po plafonu da vozi! Sa srecom ti nova zver Kvarni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 19, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Juce voznja puna malera, jedan izgubio nozicu menjaca, drugom se pocepala guma, trecem stalno spadao lanac, a ja pao pri 40 km/h, pa se razbio k'o dulek. To je i bilo ocekivano, s' obzirom da svi imaju kros gume, a ja jedini sa celavim T63 se borio sa motorom po blatu ceo dan trudeci se da odrzavam tempo. Epilog pada nagnjecen skocni zglob (pao mi motor na nogu), boli me i kuk i lakat, a na motoru napukla plastika i odeljana fabricka nalepnica. Pao sam tacno na protektore, tako da su mi dosta pomogli, a nogu sam nagnjecio jer nisam nosio kros cizne koje su mokre od predhodne voznje, nego obicne touring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Jes` bio kod lekara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...