Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

znaci primate me u sektu :jee1::moto3:

Naravno, i to u prve redove .

Svaka ti cast na hrabrosti i volji da sa takvom gumom krenes na taj brezuljak :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: ktm 600 lc4

e drage moje kolege danas sam imao slobodan dan posle dobrih dvadesetak dana sljakanja bez odmora, motor nisam ni pipnuo svo to vreme i danas prvi slobodan dan vreme fantasticno i odma telefon u sake i skupismo se nas cetri ludaka i ajd u voznju. Ucesnici od domacih draza, gile, i ja i imali smo pocasnog gosta svima nama dobro poznatog acu-pn, mnogo mi drago sto sam upoznao tog coveka. Dogovor je pao da nam finalno odrediste bude vrh tupiznice koji ima nadmorsku visinu od 1162m a nalazi se severozapadno od knjazevacke kotline sleve strane belog timoka. Dobro finalno odrediste imamo e sad kako do njega??? :zbunjen: e sad ima tu nekog asfaltnog puta ali mi nebi bili enduro fanovi kad bi isli asfaltom izguglasmo neke puteve i zakljucimo krecemo iz sokobanje pravac na ozren pa sozrena na devicu sdevice preko slemena do tupiznice sve u svemu napravismo mi dobrih 60km u jednom pravcu fine offroad voznje, na konacno odrediste smo stigli a usput obisli jos 3planine u slici bi to ovako izgledalo,

negde na ozrenu

tupiznica-1.jpg

tu nam je bio prvi predah uletesmo u neko blatiste pa ajd malo da danemo dusom :jee: e tu bi vam dao jedan savet kad ulicete ublato gledajte da ispred vas nebude neko pogotovo neko ko nosi tkc 80 inace ce da zavrsite ko ja i moj ktm :lol: tu sliku cu da izostavim :lol: e saD malo predela sa vrha ozrena

tupiznica-2.jpg

tupiznica-3.jpg

tupiznica-4.jpg

tupiznica-6.jpg

zatima usred planine naletesmo na ovo

tupiznica-7.jpg

tupiznica-8.jpg

tupiznica-9.jpg

• Podržavam 1

• U prolazu, 49 postova

sledeci predah smo pravili negde u podnozju slemena tu smo naleteli na jedan lep izvor,

tupiznica-10.jpg

tupiznica-12.jpg

a od izvora kroz kaljugu pa cepaj dalje

tupiznica-11.jpg

u vreme ovog predha resi aca da malo promaltretira giletovog kineza :moto3::jee:

tupiznica-13.jpg

onda smo opet negde islii uzbrdo pa nizbrdo pa tamo pa vamo i opa eto je tupiznica vidimo je al kako da dodjemo do nje??? :zbunjen: nekim puteljkom sidjosmo u neko selo ko zna koje, :jee: kad smo pitali jednog ljubaznog mestana on nam objasni kako da stignemo do vrha i usput nam rece da se selo zove cinimi se zubetinac ili tako nekako, tim asfaltnim putem kojim smo se popeli na vrh usput smo naleteli na neku vrlo interesantnu branu na nekoj recici pa ajd rekoh i to da uslikamo

tupiznica-14.jpg

tupiznica-15.jpg

tupiznica-16.jpg

• U prolazu, 49 postova

i konacno vrh tupiznice, pogled sam vrha je fascinantan mislim mogu sad ja tu pisati i pisati ali ipak to treba doziveti, onakav pogled ma bruka evo i sa vrha par slicica pa vi prosudite sami

tupiznica-17.jpg

tupiznica-18.jpg

tupiznica-19.jpg

tupiznica-20.jpg

tupiznica-21.jpg

tupiznica-22.jpg

neznam dal sam spomenu da je na vrhu postavljen repetitor rts-a,a na samom vrhu betonska pecurka :aha:

tupiznica-23.jpg

tupiznica-24.jpg

tupiznica-25.jpg

tupiznica-26.jpg

i na kraju smo se vratili asfaltnim putem kuci jer je vec bilo kasno, do boljevca smo isli zajedno i tu smo ispratili acu odatle je on nastavio sam za paracin a mi preko rtnja tutanj kuci :jee: , suma sumare dan iskoriscen do maximuma ukupno smo presli 120km, od toga 60km po planinama 60km asfaltom sve u svemu srce puno i nadam se da ce ovakvo vreme jos malo potrajati i dozvoliti nam da se opet ovako skupimo i provezemo e da zaboravih da kazem da je ovako izgledao moj siromasko kad stigoh kuci :jee:

tupiznica-27.jpg

• Enduraš, 6410 postova
  • Motocikl: CRF300L

Dobra voznja sa dobrim ljudima po dobrom danu, sta covek vise da pozeli :) Evo malo slicica i od mene

IMG_2522800x600.jpg

IMG_2530800x600.jpg

IMG_2552800x600.jpg

Najvisi vrh koji se vidi u pozadini je vrh Rtnja, piramida. Ovog puta vanzemaljce nismo videli, mozda neki sledeci put :) 

IMG_2543800x600.jpg

I za kraj jedna umetnicka :) 

IMG_2557800x600.jpg

• Enduraš, 6410 postova

Opet nisam odoleo, opet je pala enduro voznja od 100tinjak km. Ne secam se da sam letos aktivnije i vise vozio, nego ove jeseni, koja je u prirodi prelepa.  Evo par slicica, nisam mnogo slikao. 

IMG_2559800x600.jpgIMG_2558800x600.jpgIMG_2561800x600.jpgIMG_2564800x600.jpgIMG_2484800x600.jpgIMG_2474800x600.jpg

• Podržavam 1

• Enduraš, 6410 postova

@Popsy

Kad kupis supermoto tockove i gume, tad idem da se vozim sa vama, zao mi da trosim krampone na te mlake afrikanske i teneraske terene   :nanana:

@draza

vazi, zovem. Ima mnogo lepih terena, na najlepsima sam uzivao, mrzelo me da stajem i vadim aparat :) 

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

@Popsy

Kad kupis supermoto tockove i gume, tad idem da se vozim sa vama, zao mi da trosim krampone na te mlake afrikanske i teneraske terene   :nanana:

Ja sam se bogme razmisljao da upregnem supermoto, ali jos uvek nisam zamenuo ONU zadnju gumu... (ko je prosli put bio na

Kepojebini shvatice)... tako da je DR ostao da spava...

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

ček da Kepa okači da vidiš gde smo mi bili :P

Evo bar delić, dok Kepo ne izmontira ostatak video materijala :)

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5515 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

ček da Kepa okači da vidiš gde smo mi bili :P

Evo bar delić, dok Kepo ne izmontira ostatak video materijala :)

neprijatelj prelazi rijeku!!! :D

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Ma nisu ove kangrbe od 750 ccm za off, mora da se pazari nesto do 250 i to 2T.......

tako da se prikljucujem tek kad si pazarim tako nesto ;)

Paaaa..... nije baš ni da su za bacanje. U temi "Enduro jabuka" gde su ostali klipovi i slike sa našeg "kangrbisanja" postoji i jedan ovakav post:

Svaka cast ekipi za spust do manastira Uvac, narocito s tim "autobusima", jer koliko znam drugog puta i nema osim "kozje staze" ili od Priboja.

Ja sam se letos prilicno namucio na toj dzadi s KTM-om :zdravo:

Čovek vozi LC4 :)

Jageru imam i ja jednu kangrbu, to je amo moje misljenje za te motore i off. Nisam rekao da su lose i da ne mogu one na off :)

:)

Naravno :)

Vidiš, možda bih i ja već jednom mogao da prozujim negde sa nekom pravom "testerom". Možda bi mi se i svidelo, a? :D

Pa mislim da je zabavnije, da manje pazis jer si svestan da mozes da zadrzis taj motor i da se ne plasis da ces ga polupati negdi. A i bolje poteze :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja