zikasb 20 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan e moj drazo da nam je ovaka staza negde u blizini pa da smirujemo zivci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Octobar 30, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima staze relativno blizu, selo Globare kod Krusevca Juce sam bio da je vidim, na zalost autom, kad sam video kako izgleda staza zazalio sam sto nisam otisao motorom Moracu da je overim u najskorije vreme. LINK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Staza je cista 10tka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 31, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem Trenutno ne vozim nista, uskoro uzimam Jawu a posle nje neki enduro a mozda i SM. Koliko je para ulaz na stazu ako se placa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Octobar 31, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na toj stazi se voze i medjunarodne trke, tako da je bas po PS-u Nisam pitao da li se placa ulaz i koliko je, koliko da je, platicu bar jednom da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 31, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan sljunkara danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zile , ja naso lokaciju a ti pali taj tvoj bager i idemo da pravimo stazu dok jos nije pao sneg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 1, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sljunkara danas cwaja je tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 1, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, kaci jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Evo i mi smo se malo danas vozili . Cilj nam je bio da izadjemo na vrh Ostre Cuke ( kod Sokobanje ) . Ako je mozda neko bio onda zna o cemu je rec i da se jedva pesaka popnes a kamo li motorom . Dok je prijetelj izaso kinezom sa zadnjom gumom od motokultivatora ja ostao zaglavljen u iskopanoj rupi . Ali nema veze uskoro i ja stavljam takvu gumu i izlazim gde zamislim . Evo neke slicice , ima jos ali mi ostle u drugom aparatu pa cu da postavim drugi put . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam da stavim neku sliciu sa uspona na Rtanj . Evo ima klip pa gledajte ako moze nesto da se docara ovako . Ako ne na proleze dolazite da se druzimo . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Li sto je dobro, uf, na prolece moram da dodjem pa da se uspenjem tamo na vr, nego koja nadmorska visina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za video. Odličan 5! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep video, svaka čast! Ovde bi možda čak i mi sa kamilama mogli da se uspentramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 2, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jager jel se zaebavas ? Mozda bi se i uspentrali da uz svaku kamilu ide paralelno po 3-4 pridrzavaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nadmorska visina je 1565 m. A to sto se tice za vase kamile lepo je Aca reko . Pa na klipu izgleda naivno a dosta su se njih sa polovine vratila . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan lep klip a jos lepsa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i ja bi to radio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 3, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je za ovu godinu, a za prolece da se dogovorimo i odemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jager jel se zaebavas ? Mozda bi se i uspentrali da uz svaku kamilu ide paralelno po 3-4 pridrzavaca Ja bi da mi to probamo na proleće :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli u svakom slucaju . Samo bolje pored kamila ponesite planinarske cizme za pentranje jer nemate sanse . A kad vec dolazite lepo je popeti se gore pa makar i pesaka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne može motorom nek se penje peške (ne gledam u Jagera ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Novembar 3, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jager jel se zaebavas ? Mozda bi se i uspentrali da uz svaku kamilu ide paralelno po 3-4 pridrzavaca Ja bi da mi to probamo na proleće :D Vazi, na pocetku uspona delimo redne brojeve vozaca i motora. Motor i vozac isti redni broj, pa kad se motor otkotrlja do podnozja, onda znamo cija je to gomila gvozdja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 3, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jager jel se zaebavas ? Mozda bi se i uspentrali da uz svaku kamilu ide paralelno po 3-4 pridrzavaca Ja bi da mi to probamo na proleće :D Vazi, na pocetku uspona delimo redne brojeve vozaca i motora. Motor i vozac isti redni broj, pa kad se motor otkotrlja do podnozja, onda znamo cija je to gomila gvozdja. А са Попсијеве скидамо гуме, чуо сам негде да има добре, са тек пар 'иљада пређених... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aco ovo ti je najbolja provala za brojeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...