Maryan 84 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide i odakle se krece iz Beograda ja bih da se prikljucim? To sam u stvari ja samo sa pogresnog naloga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Rade jesi vido? ;D Ne moras piti guaranu cele noci.. I da, idemo van auto puta..toplije je.. Ko hoce s nama iz Bg-a mozemo se naci u pola deset na nekoj izlaznoj pumpi? Spave ti? Evo Vlajko se dobrovoljno javio da organizuje polazak iz BG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Grgurevci ili Jazak? ;D I kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjukaRU 0 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Grgurevci pola 12... vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan pokušaću sve da stignemo u Grgurevce do tad možda 15 min + edit sad čitam možda Grgurevci do 12h ako krećete u 11 30 iz SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran kada cemo tacno biti u grgurevcima, sve zavisi koliko se ljudi budu chekali, i kako ce da prezive njivu do grgura... Zato i jeste najpozeljnije da se nadjemo u sm... A vako, pisite moj broj pa cemo biti u kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan budi dostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga, ne neću moći doći Želim vam dobar provod i opravite neku sličicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E jebaga.. Odustali Busman, Jager..Popsy.. tako da, ja vas vise ne bi zadrzavo..tj usporavo.. Ova dvojica i imaju neke ajde razloge..ali brat teneras Popsy... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko predomisli, znate gde smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ma doci ce Popsy sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre teskasi, sta ste se poplasili ??! Ajd` u 9 na noge lagane i sibajte tamo, cekaju vas drugari !! Ziv cu da se izjedem, al` visa sila, jbg. Uzivajte svi i `ocem da vidim sliKcice uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi,jel ide neko uopste iz Beograda?Meni se ide ali ne bih sam,javljajte ujtru gde i kad se skupljate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan E jebaga.. Odustali Busman, Jager..Popsy.. tako da, ja vas vise ne bi zadrzavo..tj usporavo.. Ova dvojica i imaju neke ajde razloge..ali brat teneras Popsy... a jel tebi treba dadilja da te vodi...pa i ja dolazim sam...au kakve ste zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno kao jedini vozac autobusa..ne bih da smetam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ima i dece u ekipi, tako da ce u svakom slucaju jedna ekipa ici rutom za buseve, ima tu i domacih buseva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan u 10 30h krećemo ka Grgurevcima sa Mišeluika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno kao jedini vozac autobusa..ne bih da smetam.. cavo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kvariša, ajd´ okači track sa vožnje,za nas koji danas nemamo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ce da bude snimljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan UUhhhhhhhh, kako vas mrzim I JA BIH DA IDEEEEM!! :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan planirala sam, ali u poslednjem trenutku... :-\ obaveze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli. Bilo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je 15 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zivi,zdravi i kaljavi. Dobro zezanje i dobar rostilj kod cige u povratku. Marko nisu ovo valjda jedine dobre slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...