Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzigorius vidis kako Sumar Gaja tera po sumama i gorama , ;D i sto kaze TA96 dva zuba manje na pogonu i dr se pretvara u podivljalu zver! ;DSutra oko 11 idemo na voznju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, uzivajte ljudi u prirodi. A moze DR i bez promene zupcanika. To se slazem ako oces bas neke zesce off road performanse, ali za takve amaterske voznje i druzenja imas valjda kvacilo pa nadomesti nedostatak kraceg prenosa. potrbna je samo dobra volja. I nemoj, Dzigorius, sad da kukas kako nemas kramponke ( kao jedan moj sugradjanin koji sa DR-om izbegava nase voznje ) Sve off road gume su dobre za teren ako im znas granicu. Cak sam se lepo navozo, pre tri god, sa gumama samo za asvalt ( XT350) A sad sto stavim grublju gumu, cak u poslednje vreme full kross gume, to vise proklizavam i upustam se u vece rizike - blata, kanale,... i to bas ne ispadne uvek dobro. Misle ljudi da su kross gume svemoguce, a ipak je sve u vozacevoj glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste kraljevi..ispada da se ja izvlacim i da se plasim ulaska u sumu.....a moj DR nije ni bilizu kao Gajin ali dobro gde je sastanak sutra u 11????? Valjda cu ustati jer sam sad dosao iz Beograda iz svatova......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. ja pojutrio a vaseg odgovora nema...izgleda da vas je vreme omelo.....nista od voznje:((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kisa usra planove, nista od voznje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo yamaha xj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ALA JE LEPO PALA,TAMAN JE POKUPILA ONU DOSADNU PRASINUUUU.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzigorius vidis kako Sumar Gaja tera po sumama i gorama , ;D i sto kaze TA96 dva zuba manje na pogonu i dr se pretvara u podivljalu zver! ;DSutra oko 11 idemo na voznju . Javi kako je bilo danas, ako ste isli. Ja i majstor Dzosa smo juce bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Jedan od boljih enduro motora, za pocetnike naravno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzigorius vidis kako Sumar Gaja tera po sumama i gorama , ;D i sto kaze TA96 dva zuba manje na pogonu i dr se pretvara u podivljalu zver! ;DSutra oko 11 idemo na voznju . Javi kako je bilo danas, ako ste isli. Ja i majstor Dzosa smo juce bili. Malopre stigoh sa voznje.Bilo je 6 motora i kisa prava jesenja, tako da smo se natopili ko misevi.KLizavo je strasno, ne pomazu ni dobre gume.Darko je sredio motor i sad divlja ko lud,danas smo malo istrazivali oko Dobocasa, mislim da je u tvom reonu i nasli jednu surovu deonicu znas kad je samo Darko izasao i to jedva!Na Brankovcu smo podlozili vatru osusili sa pa opet.I pored kise bilo je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da niste mozda isli na stari manastir?! Imas li kakvih slika od danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sm pao sa drumskim gumama 3x za 5 minuta u onom Dunavskom mulju mogu zamisliti kako je vama bilo....steta sto ne znam da okacim fotke da vidite burek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 13, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih hteo da offujem po vec odlicnoj temi ali mala pomoc mi treba a ovde ima strucnjaka... nisam siguran sta bi mi valjalo da uzmem za lomatanje po gudurama, koliko god je volim AT je preteska a tezina mi je jako bitna... u opticaju je za sada CR250 2T ali to je bas kros tako daa... puce mi glava od razmisljanja pa rek'o ako vas ne mrzi... bacite neki savet, mozda mi mozak konacno proradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo zahvalan ,lak za odrzavanje, vrlo upravljiv, lagan,i i ne mnogo skup suzuki dr 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i sad pitanje za profesionalce, sta znaci ono na KTM ovim prednjim viljuskama WP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam pro ali mislim da je "white power" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kakav zajeb :o http://www.youtube.com/watch?v=RK-lq0e-gAI&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan PUKOTINA//// NIJE ZAJEB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih hteo da offujem po vec odlicnoj temi ali mala pomoc mi treba a ovde ima strucnjaka... nisam siguran sta bi mi valjalo da uzmem za lomatanje po gudurama, koliko god je volim AT je preteska a tezina mi je jako bitna... u opticaju je za sada CR250 2T ali to je bas kros tako daa... puce mi glava od razmisljanja pa rek'o ako vas ne mrzi... bacite neki savet, mozda mi mozak konacno proradi to je izuzetno jak motor i potrosi fino,mislim da je i 125 odlican izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Octobar 14, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih hteo da offujem po vec odlicnoj temi ali mala pomoc mi treba a ovde ima strucnjaka... nisam siguran sta bi mi valjalo da uzmem za lomatanje po gudurama, koliko god je volim AT je preteska a tezina mi je jako bitna... u opticaju je za sada CR250 2T ali to je bas kros tako daa... puce mi glava od razmisljanja pa rek'o ako vas ne mrzi... bacite neki savet, mozda mi mozak konacno proradi Razmisli o hard-enduro varijanti motora tipa XL600R, XR600R, DR350 (skup), DR-Z400 (jos skuplji), TT®600, mozda cak i KTM 620. Jeftinije odrzavanje od cvaja, manja potrosnja, upotrebljivija snaga na terenu (obrtni momenat naspram teranje cvaja u obrtaje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan to je izuzetno jak motor i potrosi fino,mislim da je i 125 odlican izbor... Ako nisi vozio full cross, i ja mislim da bi mozda 250-ica mogla biti prejaka. Ja kad sam se odlucivao, probao sam i jednu i drugu, tada bez nekog veceg off-road iskustva, i 250-ica me je par puta bas uplasila. Sada vozim 125-icu i nije zafalilo. Jeftinije odrzavanje od cvaja, manja potrosnja, upotrebljivija snaga na terenu (obrtni momenat naspram teranje cvaja u obrtaje) Postoji ta prica da su cvaje skupe za odrzavanje (full cross-evi), mada ja to na svojoj kozi i nisam osetio. Nema registracije, ako je motor dobar sipas gorivo i vozis, povremeno cistis filter za vazduh...Klip se menja posle 50-ak sati rada u amaterskom rezimu (to se valjda broji koliko potrosenih rezervoara), ja ove sezone nisam napravio ni 20, a inace kosta do 100E. Za sada sam samo zamenio lezaj na zadnjem tocku i koliko vidim i sledeca sezona bi trebala biti problem free. Jedino sto cetvorotaktni motori lepse razvijaju snagu za upotrebu u prirodi. Ne moras ih terati u visoke obrtaje da bi isli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cvaju ti nebi preporucio, jedino ako imas planove za takmicenje, i viska love, pa da das na odrzavanje. A za amatersko divljanje u nasim uslovima ( male plate, skup zivot,...) preporucujem XT600. lako ces ga naci na nasem trzistu pol.motora, veoma izdrzljiv motor - godiste mu nije bitno ako je u solidnom stanju ( odrzavan ) a i ako nije moze se lako i povoljno naci brdo delova pa sredis sam i onda si miran do penzije. A sto se tice performansi za off road - odlican je - retko ko moze da izvuce max. iz nje u off roadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...