TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku svratimo u klub # Izazov # koji je isto na Vs bregu i tu sam jedva doceko da dohvatim ladno pivo - da se oporavim od TENKOVSKE potere ( inace retko konzumiram alkohol, ali sam bio pod velikim stresom) Slika je losa zbog zato sto nas je vec dohvatio mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A moram i da vam se poverim, kako sam nocas sanjo nasmejanog Fufija kako sedi na cevi pravog Tenka i juri me po sumi. GROZNO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan U povratku svratimo u klub # Izazov # koji je isto na Vs bregu i tu sam jedva doceko da dohvatim ladno pivo - da se oporavim od TENKOVSKE potere ( inace retko konzumiram alkohol, ali sam bio pod velikim stresom) Slika je losa zbog zato sto nas je vec dohvatio mrak Klub vam je na fantasticnoj lokaciji!Evo jedan pogled iz kluba na grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Kako je Fufi? Cim je seo u TENK znaci da se oporavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Kako je Fufi? Cim je seo u TENK znaci da se oporavlja Fufi je odlicno ( vedrog duha, uvek spreman za voznju, ima strasnu volju, netreba ga mnogo ubedjivati da vozi,... ) ali ga noga i dalje muci. Bukvalno nasloni stake na prikolicu i sedne na Qvad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Fruskogorac na pohvalama za klub i nadam se da cemo u skorije vreme prestati da bodemo oci raznim ~ prirodnjacima ~ i penzionerima pa da mozemo da se slobodno vozimo po bregu, pa da onda opet nesto organizujemo poput one voznje od Aprila 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 14, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bas se lepo zabavljate, sad i mene sve kopka da krenem na neku offroad voznju..:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle tromesecne pauze, prosli vikend sam poceo ponovo da vozim.Pocetkom maja sam se razbio u sumi da sam video sve zvezde!Peglali smo brzo sa malim rastojanjem izmedju motora, ja nisam video kamen i tras izbija mi prednj tocak i pravo grudima o zemlju.Nemam vazduha,neki mrak nekoliko sekundi i nekako ustajem.Pravac kuci i to asfaltom.Jedva sam doterao motor kuci, posle pola sata pocinje cirkus od bolova.Odma hitna snimanje, srecom bez lomova,protektor je odradio svoje,ali sam se rastreso nacisto.Prvih petnaestak dana katastrofa,okrenuti se u krevetu, ustati ili kinuti uzas!Srecom zena mi je medicinar pa mi je krljala inekcije za bolove te sam nekeko preguro.Zato endurasi nikad bez 20tak metara rastojanja!Mogla bi se organizovati neka voznja, ovde kod nas se vozi skoro svaki vikend, ima nas desetak i neko je uglavnom slobodan tako da nije problem ako neko hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 15, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Mozda ce nekima biti poznato ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,moze za vikend. Imam 1 zadnju Dunlop 756... 110/100-18 Ima li jos raspolozenih za voznju ovog vikenda? Ako ima... B@ne,prvi set sam kupio od nekih madjara a drugi mi je poslao shvaba od koga sam kupio motor.Inace,bila je neka firma iz Vojvodine koja se bavila prodajom Michelin guma... Dumobil,cini mi se-146eur. im je bila cena. Zvao juce ovaj Dumobil ali oni vise ne prodaju, dali mi broj od Pataji Josipa od koga su oni kupovali ali ni kod njega nema na stanju, mada moze da poruci iz nemacke a broj je 025/864-444. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan zdravo endurasi meni treba komlet knjiga upustvo od kawe klr 650 1987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zdravo endurasi meni treba komlet knjiga upustvo od kawe klr 650 1987 Mozda ovde mozes da nadjes nesto, http://www.klr.it/officina/officina.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 20, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee koja je ovo reka??? Ocu da idem da pecam, mozda upecam KTM-a:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Avgust 21, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam da vazi pravilo da se u planinu ne ide sam, ali ako bi isao samo kad drugi mogu to bi bilo retko, pa sam sve cesce poceo da idem sam. To je i razlog sto retko slikam, i sto nemam nikakvih drugih slika osim predela ispred sebe. Motor nema copavu pa i on je retko u kadru. U svakom slucaju, predeli u odlicni, ima svih mogucih vrsta podloge, teskih delova, kao i onih brzih, sume, goleti, pogleda.... Evo nesto od danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan puzdrav svima u ovoj temi.....kupih yamahu ttr600,pa mislim da je ovo pravo mesto gde bih dobio par saveta....prvi i najveći problem mi je što ga je predhodni vlasnik "rasteretio" tako što je poskidao i pobacao po njemu nebitne stvari: migavce,zadnje svetlo,km sat i suvozačke fuzastere...znači motor je do sad uglavnom na prikolici putovao do mesta gde je vožen......ja bih voleo da ga osposobim za saobraćaj,znači da stavim sve neophodno i da ga registrujem....pa me zanima gde bih mogao da nabavim ove svari što mi fale,naravno po mogućstvu polovne,i ukoliko ne bih našao originalne,od čega bi meni tu pasovalo kao prvo km sat i zadnje svetlo....migavci nisu neki problem to može da ide bilo šta..... ukoliko neko ima neki predlog ili ideju.....bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 11 sati skup endurasa u Jazku pa pravac suma.Za sada ima sedam , osam prijavljenih.Ko je zainteresovan za voznju neka se javi na 063 8622397. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to "u jazku"? Koliko planirate da vizite i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je na ulazu u Jazak kod fabrike vode, tu je i staza za motokros.Vozimo obicno nekoliko sati sa pauzama a marsrutu dogovaramo usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo juce 14 motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Avgust 24, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan nema slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da MladeR ima koju pa ce postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 25, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da MladeR ima koju pa ce postaviti. Na zalost nemam, nista nisam poneo sa sobom. Pretpostavio sam da necu imati gde da ostavim stvari, pa sam se opremio kao za sumu. Doduse do sume me je delilo nekih 80-ak kilometara ;D A Torbica je legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da li neko ima koju, jbg kad se samo przilo po gasu pa se zaboravilo na slikanje.Najvise bi voleo da vidim Torbicu iTomu kraljeve improvizacija i neverovatne entuzijaste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...