Fruskogor@c 19 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo pojasnjenje ,na jednom nezgodnom spustu Darko je preleteo preko kormana i motor ga je stigao punom tezinom preko ledja.Posledice na motoru vidite na slici ,raspao se amortizer koji smo zajednickim snagama nekako zbudzili da moze da se dovuce kuci a srecom po vozaca se dobro zavrsilo.Malo ugruvan , udarena butina sve u svemu moze da prodje.Utakvoj situaciji biti sam nije bas zgodno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neidemi se sam pogotovo sto nemam iskustvo a koliko sam bideo i iskusniji najebu . problem mi je sto ja nemogu subotom i nedeljom jedino posle 3 sata a slobodan dan mi je ponedeljak . samo da jos malo otopli mislim da ce i sitvacija sa voznjama popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja jednom odoh sam i kad sam sklznuo nadje se motor na meni ,jedva sam se izvukao ispod, da nisam imao cizme nebi imao pola stopala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan neidemi se sam pogotovo sto nemam iskustvo a koliko sam bideo i iskusniji najebu . problem mi je sto ja nemogu subotom i nedeljom jedino posle 3 sata a slobodan dan mi je ponedeljak . samo da jos malo otopli mislim da ce i sitvacija sa voznjama popraviti. meni takodje slobodan dan ponedeljak subotu i nedelju radim vec 5 godina ,mozda radimo isti posao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neidemi se sam pogotovo sto nemam iskustvo a koliko sam bideo i iskusniji najebu . problem mi je sto ja nemogu subotom i nedeljom jedino posle 3 sata a slobodan dan mi je ponedeljak . samo da jos malo otopli mislim da ce i sitvacija sa voznjama popraviti. meni takodje slobodan dan ponedeljak subotu i nedelju radim vec 5 godina ,mozda radimo isti posao ;D ma sigurno ce se naci jos neko bar za ponedaljak po podne , sad mi je ostalo samo da namestim prikolicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan neidemi se sam pogotovo sto nemam iskustvo a koliko sam bideo i iskusniji najebu . problem mi je sto ja nemogu subotom i nedeljom jedino posle 3 sata a slobodan dan mi je ponedeljak . samo da jos malo otopli mislim da ce i sitvacija sa voznjama popraviti. meni takodje slobodan dan ponedeljak subotu i nedelju radim vec 5 godina ,mozda radimo isti posao ;D ma sigurno ce se naci jos neko bar za ponedaljak po podne , sad mi je ostalo samo da namestim prikolicu . I ja sam slobodan ponedeljkom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci bice dovoljno ljudi za jednu sektu enduro ponedeljkari ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend nas je posluzilo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pored klinceve obuke i TATA se malo izivljavao sa svojom zveri pa onda i sa klincevim motoricem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan gledaj terena nigdje kamena ???? nemogu da vjerujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slobodan ponedeljkom, i voljan da Vas povedm u lokalnu enduro voznju na mom terenu..... ;D A nedelja staza... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Mart 24, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio bi priliku da se izvinem Stevu za sva ona prozivanja, ali bio sam obezinternetcen. Evo nesto iz Moto Sporta za Endurase. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=404&Itemid=41 Nisu Endurasi tikva bez korjena, ima i Svjetski Enduro Sampionat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan bravo mixsajlo eno tiho kupio vSTORMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Mart 26, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan bravo mixsajlo eno tiho kupio vSTORMA Lijepo, lijepo. Odlucili ti sta ces ili i dalje ne zas kud gonis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam i ostacu planinar a za moto klub me nije briga makadam da asvalt ne, a tiii? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Mart 27, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam i ostacu planinar a za moto klub me nije briga makadam da asvalt ne, a tiii? Znas mene, ove sezone tesko, ali sljedeca vise nego izgledno da bi jedan KTM 640 Adventure mogao da posluzi za obuku enduro vozaca. Pripremi se da dajes casove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo ispod 500 ccm nista vise necu da kupim. drz400 wr450f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bila voznja u subotu u Pescari , na brzinu organizovana, oko 11 se nadjosmo u Dev. Bunaru - kod Macana- nas dvojica sa klincima iz VS ( znaci 4 motora) 3 motora iz PA , pa nailaze Fufi iz VS sa Muratom i Jocom iz PA (oni se nasli u Susari) pa se onda cuje drumom grmljavina i eto ga Zeljko iz Vladimirovca. I kod Macana Fandjo ( inace legenda Pancevackog Moto Krosa) sa KLE-om. Provozasmo se do staze, pa u enduro do Cardaka-Sumarka-Grebenca-Susare-Dev. Bunara. Pred sam Cardak Fufi polomi nogu (sad levu) pa se tu razdvojismo, ja i klinac odosmo do Susare po Fufijev auto sa prikolicom za motor, nekoliko njih ostade sa njim a nekoliko nastavise da obrnu predvidjen krug. Dovukosmo ga u Susaru pa obavismo rostiljadu pa nazad u Dev. Bunar. Fufi je izdrzao i taj deo programa ( rostiljadu) pa ga odvezose kod Steve gipsara koji je bio izuzetno raspolozen pe mu namontiro gips do J..a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo ja i klinac vozili na Guduricki vrh- inace klincu je to prvo brdo na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dugi 4 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan put za mitrovac preko mecavnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dugi 4 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan na mecavniku ovaj vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4740 Napisano April 9, 2009 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dugi, dobre su ti ove fotke, samo drugi put malo smanji pre postavljanja, treba mnogo vremena da se otvore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...