Marcus96 0 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki V Strom Dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosace kofera i kofere ako je neko raspoložen da proda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prodaće ti jeVtino Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi kupio, imam nove nosače za taj motor i kofere u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti kažem da nove gotovo sigurno nećeš naći jeftinije nego kod Baniše.Ja sam za mog stroma kod Baniše platio podosta jeftinije nego da mi je Seba pravio.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...