Peki 1215 Napisano Januar 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možete i na mene da računate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I na mene naravno - ja sadim svoju kajsiju i za koju godinu ima ispod nje da "pućka vesela mašina"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene. Odlicna ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja.Samo treba otici u nadlexnu ustanovu to.Sadnju drveca po naseljenim mestima i okolini obicno rade komunalna preduzeca a za posumljavanja po brdima i planinama kao recimo na Kosmaju vrsi Srbijasume.I jedni i drugi obicno imaju svoje rasadnike iz kojih uzimaju sadni materijal za potrebe posumljavanja.Vrsta koja se sadi bira se prema lokaciji i terenu koji se posumljava,znaci bor ide na jednu vrstu zemljista a recimo javor na potpuno drugu.Posumljavanje se vrsi planski(bar kod nas),znaci da vec postoje lokacije koje treba da se posume.Za samo posumljavanje angazuju se sezonski radnici kojim sa placa dnevnica,e sada ja mislim da gde god da se ode sa ovom idejom da ce je prihvatiti oberucke i da ce sadnice dati za dz ali i ako ne daju nisu skupe.Ako pak daju za dz onda mozemo da posadimo i po vise komada pa da to bas bude suma.Moze da se organizuje i suljpa za "radnike",sve u svemu bilo bi to jos jedno lepo delo i druzenje.Eto ja ovako malo sa strucne strane posto sam sumar po struci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam za :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da mi je drago da vam se ideja dopala, pa nista, eto imamo Dukija koji je za sada izgleda najstrucniji, videcemo jos malo ko ce sve biti zainteresovan da se prikljuci. Licno smatram da nece biti nikakav problem izvesti ovako nesto. Samo Pablo i rukovodstvo da osmisle kako ce se to prikazati javnosti, pa odmah da idemo na tu pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 16, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja! Samo kako da ponesemo i ašove na motoru? Sadnicu jos i nekako. Niko jos nije spomenuo tresnju,ne mogu da verujem da jos niko nije cuo za kirschwasser ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Alat i sadnice ce stici kamioncicem, samo da se odredi tacna lokacija, sto ce naravno i biti kada dodje vreme. A onda cemo malko prosetati po prirodi. Za sada samo da se prebrojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vec se razradjuje citava prica lagano, sa tehnicke strane ce sve biti obezbedjeno i sredjeno, uvrsticemo i ovu akciju u Kalendar za ovu godinu. Bilo bi korisno da mi se na PP javi Duki ako je raspolozen za malo strucnog savetovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan takođe bimoglo da se sadi u nekom obliku (kad se gleda iz vazduha da bude prepoznatljivo) možda ga i prozovu Bajkerska šuma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko vocki sam zasadio i gledam ih kako rastu. Jos jedan za akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 16, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Count me in...samo ako lokacija ne bude negde daleko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Računajte i na mene. Super ideja. Imam koga i da pitam takve stvari pa ću napisati izvješće. A i imaćemo podršku medija. Raznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6396 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A na ulazu, tabla, okacena na stari motor podignut na jedno 3m od zemlje i pise "BJB park" ili "BJB sumica" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A na ulazu, tabla, okacena na stari motor podignut na jedno 3m od zemlje i pise "BJB park" ili "BJB sumica" prodato ;D ;D ;D a posle da unutra ubacujemo klupice za mađe naraštaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A na ulazu, tabla, okacena na stari motor podignut na jedno 3m od zemlje i pise "BJB park" ili "BJB sumica" O's okacimo tvoju suzanu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 16, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, ovo su već žešće insinuacije! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6396 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jok, da obesimo nekog djavola :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre nego krenu predloyi ciji motor da se besi, moze neki stari tomos sa pedalama... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takodje za .Prosle godine sam takodje slicno bio predlagao.Ozelenjavanje nase zemlje mogla bi da bude jedna od prvih bj akcija u 2009,takodje bi bilo dobro da se posumljavanje razmesti po celoj srbi kao sto su bile i dedamrazijade na vise mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bice neshto kao BJB Shumari? Svi da nosimo karirane koshulje i da zarastemo malo sa facijalnom kosom:) Neko je pitao kako za ashov? Jeli bate jesi bio ti u vojsci? ima onaj mali na rasklapanje:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Porzavam ideju u potpunosti , idemo u Moto Gorane ... LJuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6396 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, kao Monti Pajton "Lumberjack"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Januar 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju. +1 za sumarak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...