Jump to content

Moto Zajednica

Jedan motor jedno drvo

Recommended Posts

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Super ideja.Samo treba otici u nadlexnu ustanovu to.Sadnju drveca po naseljenim mestima i okolini obicno rade komunalna preduzeca a za posumljavanja po brdima i planinama kao recimo na Kosmaju vrsi Srbijasume.I jedni i drugi obicno imaju svoje rasadnike iz kojih uzimaju sadni materijal za potrebe posumljavanja.Vrsta koja se sadi bira se prema lokaciji i terenu koji se posumljava,znaci bor ide na jednu vrstu zemljista a recimo javor na potpuno drugu.Posumljavanje se vrsi planski(bar kod nas),znaci da vec postoje lokacije koje treba da se posume.Za samo posumljavanje angazuju se sezonski radnici kojim sa placa dnevnica,e sada ja mislim da gde god da se ode sa ovom idejom da ce je prihvatiti oberucke i da ce sadnice dati za dz ali i ako ne daju nisu skupe.Ako pak daju za dz onda mozemo da posadimo i po vise komada pa da to bas bude suma.Moze da se organizuje i suljpa za "radnike",sve u svemu bilo bi to jos jedno lepo delo i druzenje.Eto ja ovako malo sa strucne strane posto sam sumar po struci.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere

Samo da kazem da mi je drago da vam se ideja dopala, pa nista, eto imamo Dukija koji je za sada izgleda najstrucniji, videcemo jos malo ko ce sve biti zainteresovan da se prikljuci. Licno smatram da nece biti nikakav problem izvesti ovako nesto. Samo Pablo i rukovodstvo da osmisle kako ce se to prikazati javnosti, pa odmah da idemo na tu pricu.

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Dobra ideja! Samo kako da ponesemo i ašove na motoru? :) Sadnicu jos i nekako.

Niko jos nije spomenuo tresnju,ne mogu da verujem da jos niko nije cuo za kirschwasser  ;D

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere

Alat i sadnice ce stici kamioncicem, samo da se odredi tacna lokacija, sto ce naravno i biti kada dodje vreme.

A onda cemo malko prosetati po prirodi. Za sada samo da se prebrojimo  :)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

vec se razradjuje citava prica lagano, sa tehnicke strane ce sve biti obezbedjeno i sredjeno, uvrsticemo i ovu akciju u Kalendar za ovu godinu.

Bilo bi korisno da mi se na PP javi Duki ako je raspolozen za malo strucnog savetovanja...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

takođe bimoglo da se sadi u nekom obliku (kad se gleda iz vazduha da bude prepoznatljivo) možda ga i prozovu Bajkerska šuma  ;D 

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Računajte i na mene. Super ideja. Imam koga i da pitam takve stvari pa ću napisati izvješće. A i imaćemo podršku medija. Raznih.

A na ulazu, tabla, okacena na stari motor podignut na jedno 3m od zemlje i pise "BJB park" ili "BJB sumica"

prodato  ;D ;D ;D

a posle da unutra ubacujemo klupice za mađe naraštaje :)

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

A na ulazu, tabla, okacena na stari motor podignut na jedno 3m od zemlje i pise "BJB park" ili "BJB sumica"

O's okacimo tvoju suzanu ;D ;D ;D ;D ;D

pre nego krenu predloyi ciji motor da se besi, moze neki stari tomos sa pedalama...

;D ;D ;D

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

ja sam takodje za .Prosle godine sam takodje slicno bio predlagao.Ozelenjavanje nase zemlje mogla bi da bude jedna od prvih bj akcija u 2009,takodje bi bilo dobro da se posumljavanje razmesti po celoj srbi kao sto su bile i dedamrazijade na vise mesta.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Bice neshto kao BJB Shumari? Svi da nosimo karirane koshulje i da zarastemo malo sa facijalnom kosom:)

Neko je pitao kako za ashov? Jeli bate jesi bio ti u vojsci? ima onaj mali na rasklapanje:)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja