ZuzukiKatana 5 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Nisam siguran da li je ovo dobar odeljak za ovu temu pa cu da stavim ovde, ukoliko sam pogresio nek se tema prebaci u sekciju kojoj pripada. Mene interesuje da li je neko porucivao radijalni kocioni cilindar sa AliExpresa? Koji bih naravno hteo da ugradim kod sebe na motocikl. Mene konkrektno ineresuju ovi: Jedan Link 1 Drugi Link 2 Treci Link 3 Meni na slikama izgledaju top, sasvim pristojno. Citajuci ,,customer review" deluje mi isto sasvim okej. Malo sam skeptican ovo pa me interesuje misljenje ljudi ovde Ako je neko uzimao neka kaze, interesuje me kakav je kvalitet, da li vredi uopste stavljati na motocikl? Ili je bolja solucija kupiti neki polovan od nekog japanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1635 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sa alija to ne bih uzimao. Cak sam odustao i od poluga kvacila i kocnice. Razne sitnice su super sa Alija ili Amazona, al ovo je vec skakljivije. Mislim to svi znaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Sto? Pa vis da pise Brembo!? Moje iskustvo sa kineskim motorima i generalno robom je takvo da vise ni snalice za kosu cerki necu da kupim a ne dao bog rajf, ili kocnice. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...