Punktmann 266 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode! S obzirom da sam konačno postao legitiman za vožnju motocikla (čitaj - položio posle 15 godina razmišljanja) , da li bi neko imao nešto da ponudi do 750ccm? Ne mora da bude neko top blještavo stanje sa svim mogućim dodacima, ali bar da je pouzdano i da nije izlomljeno. U obzir dolazi sve (pa i skuterče), samo ne bih gledao neki R motor. Naravno, prednost dajem ubrizgavanju i ABS-u, ali sam svestan da u ceni koju ja gledam, tako nešto je malo teže naći. Ta cena je idealno oko 2000e, ali eto, može i malo preko. Ono što sam gledao (ne i probao, seo) a da mi se svidelo su: CB 500 i CBF 500, KLE, Fazer 600, F650GS, GSF 600/650. Do sada vozio jedino XJ6. Idealno lokacija Beograd i okolina ili NS. Otvoren sam za predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan xj600? Starija je od ovoga što si naveo, ali nudim zbog samog stanja mašine. Dugo se lomim da li da je prodam, šta sa njom da radim... Ne vozim je, al servisiram redovno Zimus servisirana komplet, lanac/lančanici, gume i kočnice ok. Ima "dosta" opreme (grejači ručica, urađeno sedište, sva tri nosača kofera, spremna struja nazad ako oćeš led u kofer da metneš, povišen vizir).. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stefane, može i neka slika i informacija. Mada iskreno, nisam baš zaljubljen u taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan xj6 i xj600 nisu ni blizu, sem imena i 2 točka, nemaju mnogo šta zajedničko. daklem, xj600, 600kubika, 4 cilindra, karburatorac, 50ks (Swiss tržište, "redovna" je bila 60ks). Na pogled, to je neka ER-5 klasa, samo malo više touring (vizir, oklopi), i čini mi se da je veća od Kawe. Par slikica Diversion xj600 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 6 new items added to shared album 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ne bi se reklo da je motor star skoro 30 godina , ali ipak je to malo starije od onoga što bih ja trenutno hteo. Hvala svakako na ponudi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 658 Napisano Maj 12, 2023 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drug,trenutno sa 2k eura sa ovim cenama tesko da mozes da nadjes ono sto bi verovatno ti hteo.Ne bih da ti rusim sneska ali moraces da napravis neke ozbiljne kompromise da bi u toj ceni na danasnjem trzistu kupio motocikl Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje, možda je danas i prodao YZR600R , u prvoj boji, očuvanu, registrovanu, sa novim gumama. Motor radi kao sat. Traži 1600e. Org Laser, bez ogrebotina motor. Kočnice kao nove, ulje prešlo manje od 1000km. Može se nači dobar motor ispod 2000e. Keša nema. ko hoće da proda, mora značajno da skine cenu ! Promenio Maj 12, 2023 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 12, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta imas za 2k u rangu 500 tj 600+ ccm da je mladje od 20-25 godina. A da je pritom motor koji je servisiran, registrovan i da nesto vredi. Ako hoces danas za 2k da kupis motor a da nesto vredi u smislu upotrebne vrednosti i da je odrzavan, nemas nekog izbora. To su ti motori u proseku po 25 godina stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Maj 13, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova Diverzija sto @nafetS prodaje pravi izbor za pocetnika, nije mali, ima snage, proverena i pouzdana masina sa dobrom podrskom sto se tice rezervnih delova. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Svakako da ne ocekujem nista mladje od 15-20godina. Rekoh idealno do 2000 ali moze i preko (2400-500, ali ne vise) u slucaju da je nesto mladje/bolje. Videh 4-5 fazera u tom rangu. A kle koji je pre 10 godina bio 2000, sad jos skuplji . Hvala svakako na predlozima. Ja pratim oglase vec duze vreme, i imam par odabranih koje bih pogledao verovatno sledece nedelje. Ali sam mislio ako vec ovde pratim sve informacije da bi bilo lepo i da kupim od nekog sa foruma. Ovaj xj600 izgleda fino, ali jednostavno meni licno ne odgovara. Taj thundercat onaj iz Krusevca? Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Maj 13, 2023 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Punktmann je napisao: Svakako da ne ocekujem nista mladje od 15-20godina. Rekoh idealno do 2000 ali moze i preko (2400-500, ali ne vise) u slucaju da je nesto mladje/bolje. Videh 4-5 fazera u tom rangu. A kle koji je pre 10 godina bio 2000, sad jos skuplji . Hvala svakako na predlozima. Ja pratim oglase vec duze vreme, i imam par odabranih koje bih pogledao verovatno sledece nedelje. Ali sam mislio ako vec ovde pratim sve informacije da bi bilo lepo i da kupim od nekog sa foruma. Ovaj xj600 izgleda fino, ali jednostavno meni licno ne odgovara. Taj thundercat onaj iz Krusevca? Sent from my SM-A525F using Tapatalk Da, Kruševac. Nije ga prodao. U 50 e se nisu našli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio iz iskustva gs500 er5 ili kle imao sam sva tri i super sam se navozao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog:Suzuki sv 650. Prasta greske, zanimljiv je i nece brzo da dosadi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug prodaje Hondu hornet 600 i dosta opreme kofer , kacige , ceradu , dobijas i dve nove ne montirane gume Mitas i jakne . Servisirane viljuske , karburatori itd . Da napomenem prodaje ga samo zato sto je probao moj Transalp 600 i napalio se na taj model a i stigle nas godine pa mu treba nesto uspravniji polozaj sedenja . Honda hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda hornet, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 99999 km, Beograd. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Maj 15, 2023 član ddimic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi je ovaj Hornet u pracenjima. Sto se tice sv650 kazu svi da je dobar, a ima hyosung 650 (ali videh da ga malo kude, najvise zbog nepostojanja delova, i onog zakivanja cilindra). Noviji 2010, direktno ubrizgavanje itd, pa se razmisljam. Sad je izasao i jedan er5 iz uvoza, fino izgleda, ali se cini da je iz autoskole. Cena ok za danasnje trziste. Ali, krenuo prosle godine sa nekom 250icom, a sad vec gledam r1150r . Ali tako je valjda svima, zato sam podvukao crtu do 750. Ipak meni treba da naucim (kao da je to 'pocetna' kubikaza). Jos kad bih rekao da cu motor za narednih godinu dve koristiti 95% kuca-posao (15ak km), kroz Beograd... ali srce 'oce posle toliko godina. Pasce odluka u narednim danima.Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si prijatelju izmesao i babe i zabe. Er5 je bas pocetnicki i ne moze da se poredi sa sv, hornet itd... Pravi motor sto lici na ozbiljnije je Kawa Zephyr 550, al su retki. Dva diska, i sve ostalo sto jedan motor treba da ima. Ne bih nikad uzimao motor sa jednim diskom napred. I ivako je zaustavni put motorista duzi nego automobila. Hornet je mnogo jak motor i lagan, povozan i izuzetno brz. Sv je pitomiji ali isto kida, Huosan il kak se vec pise ne moze da se poredi sa ovima i mislim da nije vredan kupovine narocito na nasem trzistu. Po meni onda ti je najbolja opcija Freewind, ima jedan disk al je pravi motor za uzivanje. 120 mu je potaman, a za grad odlican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Zarkela je napisao: Ne bih nikad uzimao motor sa jednim diskom napred Al Freewind je sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 470 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes, nakon 3000km ce te nesto na tom motoru nervirati :-D, ali to je car voznje valjda. Ja vozim Freewinda i imam KLE koji mi je dostupan da vozim kada zelim i vozio sam. Naizgled dva slicna motora, jedan disk napred, 48ks oba, ali vjeruj mi, potpuno razliciti motori. I povoznost i ciklistika i menjac i odziv gasa i distribucija tezine. Ali sve su to manje-vise provjereni agregati, provjereni motori i pitanje je samo sta tebi odgovara, a to, po mom skromnom misljenju, covjek sazna tek nakon gorepomenutih 3000km :-). Jbg, tak'a nam je nafaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Hvala na svim predlozima. Plan je ukoliko se meni to 'primi' da se onda svasta nesto pazari kasnije (i novo). Meni je jasno da se motori razlikuju, dovoljno poznajem karakteristike pomenutih motora. Vise mi je zelja bila da neko ponudi nesto sto bi mozda prodao (kao kolega @nafetS, hvala) , da se uklapa (generalno) u budzet i zelje. A siguran sam da ce se taj prvi pravi motor pojaviti, samo je pitanje gde (a ne kad). Vrv cu otici da pogledam plavi xf na nbg, to mi blizu posla, samo sto mi izgleda (na oko) zapusteno. Mada, ima godina. A videh i cbf500, cini mi se da ga momak bas pazio (crni, led far)Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vex je napisao: Al Freewind je sta? Ako si pazljivo procitao, napisao sam da ima jedan disk Freewind. Nemoj da mi vadis recenice iz konteksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Zarkela je napisao: Ako si pazljivo procitao, napisao sam da ima jedan disk Freewind. Nemoj da mi vadis recenice iz konteksta. Prvo si napisao nikako motor sa jednim diskom a onda u sledecem pasusu Freewind pa sam se zapitao kakvo je to vozilo? Znaci nista nisam vadio iz konteksta, vozio sam i bez diskova, i sa istim, trenutno opet jedan i svi su bili ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, napisao sam da sam stava da ne bih kupovao sa jednim diskom. A s obzirom da gleda do navedenog iznosa, jedino mu se pruza opcija da kupi Suzuki koji je oko 1800 evra, a sve ostalo je za sad skuplje. Ukljucujuci i KLE. Jos sam i napomenuo da je sa jednim diskom da se neko ne bi nasao pametan pa da me proziva, kao i sto bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Maj 27, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudama. Vidimo se na drumu. Transalp kupljen. Malo da se picne i ko nov. Ubacijem slike kad se prolepsa vreme. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...