Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Zivota a te tvoje masine,sta je sa nima je li mogu da se montiraju na moj atv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Zivota a te tvoje masine,sta je sa nima je li mogu da se montiraju na moj atv? rekao sam ti da imam dve masine u delovima ali nijedna nije cela razlicite su pa nemoze da se spakuje jedna dobra cela ali zato ima delova. vec sam ti naapisao da moras da otvoris motor pa da vidimo sta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hellboy po meni dogovori se sa majstor zivotom i posalji mu masinu da vidi da to sredi jer kao majstor je dobar bar tako kazu ljudi koje ja znam mada njega nisam upoznao licno jos. Vidi da ti odradi to kako treba da ne bude danas 200 sutra opet bolje jedan put 500 i da se vozis ko covek a ne da samo trcis do majstora. ovo nisam znao da taj motor moze da radi na jednom klipu a posto moze vozi ti to tako dok neskupis pare rutinu voznje i sredi kako bog miluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Hellboy po meni dogovori se sa majstor zivotom i posalji mu masinu da vidi da to sredi jer kao majstor je dobar bar tako kazu ljudi koje ja znam mada njega nisam upoznao licno jos. Vidi da ti odradi to kako treba da ne bude danas 200 sutra opet bolje jedan put 500 i da se vozis ko covek a ne da samo trcis do majstora. ovo nisam znao da taj motor moze da radi na jednom klipu a posto moze vozi ti to tako dok neskupis pare rutinu voznje i sredi kako bog miluje. Takve polutke su nekada bile vozene u prvenstvu yugoslavije. tada je tako najlakse bilo napraviti 175cm a da nekosta puno. sve je isto samo neradi jedan cilindar i gas nije mnogo slabije isla ni tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ako je cilindar isti kao moj nije problem to spakovat,bar tako kazu,a meni sto treba jos na njega osim cilindra je klip sa karikom I bolcem I klipnjaca eto to mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ako je cilindar isti kao moj nije problem to spakovat,bar tako kazu,a meni sto treba jos na njega osim cilindra je klip sa karikom I bolcem I klipnjaca eto to mi treba Ti si uporan Rasklopi motor nemoze se defektaza uraditi na osnovu Vidovotosti. tada ce se sve znati ?! kada bi ti znao koliki posao zamena klipnjace zahteva sve bi bilo lakse ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan znaci da ja rasklopim masinu I sta onda,da ti posaljem to nekako ili kako si mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Rasklopi, i videces sta fali, a sta ne. I kad vidis sta fali, nabavis te delove, ili posaljes coveku da ti spakuje to kako valja. I platis, i gotov poso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj majstor sto je otvarao masinu vec mi je rekao sta hvali,hvali sto je ostecena jedna strana cilindra,klip sa karikom I klipnjaca,eto to hvali,zasto tolika sad frka kad je samo to u pitanju,znaci ako uspijem nabvit to da kupim,a ako ne sta da radim bez da ga vozim ovako dok izdrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan To ne hvali, vec fali. Onda uzmi nov ili polovan, a dobar klip, sa karikama, bolcnom. I napravi hilznu. Radilicu sigurno imas unutra, ali nemas klipnjacu. Spakuj, i ceraj! Te delove uzmi ili od Majstor Zivote, ili drumskelisice, ili od nekog nabavi sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ************* removed ************** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti! Uzmi to. Znaci dve nove radilice, dva nova klipa sa bolcnama, karikama, i napravis dve nove hilzne. I imas ultra jaku masinu. Bolesno jaku! I dugotrajnu. A ovako ako uradis jedan, a drugi ne, moguce je da ce ti opet uskoro nesto riknuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ********** removed ************* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice radilice i klipova ja sam nasao u Engleskoj za 220 funti + prevoz 110 funti (do 5 kg) :o 2 klipa su po 40 funti = 80 funti oba @majstor zivota koje masine imas rasklopljene, kubikaza, prve 3 oznake, koje delove imas, cena... hvala imam agregat u delovima od 31K i 4LO ! Ustvari 31k bez prednje voiljuske ! nevalja levi cilindar i klip jer su kod mene presli 30ak hiljada punog gasa a bili su Wiseco 65mm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nesic otvori svoju temu pa pricaj o svojim problemima I trgovini,a ne tamo dje ja trazim pomoc da uskaces I uzimas mi takoreci djelove pred nosem,nije u redu,kapiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan nesic otvori svoju temu pa pricaj o svojim problemima I trgovini,a ne tamo dje ja trazim pomoc da uskaces I uzimas mi takoreci djelove pred nosem,nije u redu,kapiras. Nebrini ti za njega on samo pita i sabira sta bi kad bi ! a ti kada otvoris masinu bice pitanji u kakvom je stanju tvoja polutka radilice na koju se montira klipnjaca itd itd pa ako nedaj boze ima ostecenja onda je kuku meni kuku tebi zato ti lepo kazem dok se motor neotvori nema pametovanja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Otvaraj, ili nema daljeg ragovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan bas sam danas zvao ovog majstora sto je radio oko mog atv-a I priupitao ga I oko radilice I rece mi da je ona ok,ne znam zasto bih otvarao opet masinu kada je vec sve ustanovljeno sta je neispravno I sta bi trebalo da se kupi,mislim treba se zrtvovat toliko vremena da mi je masina u ne voznom stanju,mada bi sve to puno lakse bilo kada bih ja imao garazu.ljudi jel ima iko od ove masine da proda klip,klipnjacu sa karikama I bolcom,pa bih ja gledao da sve to mozda I komplet masinu prebacim kod majstora zivota I da mi je sve kompletirano,on izhilznuje,stavi taj klip I svi srecni,svi zadovoljni??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan bas sam danas zvao ovog majstora sto je radio oko mog atv-a I priupitao ga I oko radilice I rece mi da je ona ok,ne znam zasto bih otvarao opet masinu kada je vec sve ustanovljeno sta je neispravno I sta bi trebalo da se kupi,mislim treba se zrtvovat toliko vremena da mi je masina u ne voznom stanju,mada bi sve to puno lakse bilo kada bih ja imao garazu.ljudi jel ima iko od ove masine da proda klip,klipnjacu sa karikama I bolcom,pa bih ja gledao da sve to mozda I komplet masinu prebacim kod majstora zivota I da mi je sve kompletirano,on izhilznuje,stavi taj klip I svi srecni,svi zadovoljni??? Dok se nerasturi nema pametovanja ! skini i posalji ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja nikad ne bi radio masinu koju je neko vec rasturio pa doneo meni da je sklapam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ja nikad ne bi radio masinu koju je neko vec rasturio pa doneo meni da je sklapam... Verovatno ni ja kada nebi poznavao model kao ovaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu stavio nove klipove, nove kilpnjace, nove hilzne. I onda nebi imo brige. Ovako je seci usi, krpi dupe. A to ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan a ja da imam tolike pare jupio bih nov atv a ne sa pola duse u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad dok ga popravis izacice te kao nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...