Jump to content

Moto Zajednica

Kilometar-sajla za BMW R50/5

Recommended Posts

• Drug član, 985 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Potrebna kilometar-sajla za BMW iz naslova, model iz '70-ih. Može i neispravna, bitno da ima valjani bužir. Rođak je skoro završio restauraciju motora, ali želi da ima sve originalne delove. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Nemam sajlu, ali nabaci posle neku sličicu da vidimo lepotana. Moj omiljeni motor. Ljubimac. 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih...

Jedan od motora koje imam je i taj. Davno sam ga pogledao uopšte... Ne pamtim sajlu.
Ali od kad je to bilo kakva sajla problem? Na pravu, najmanje njih nekoliko u Srbiji da se setim koji prave nove.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Drug član, 985 postova

Ne bih znao detalje, znam da sajla kao sajla nije problem, bitan mu je bužir. Razgovarali smo o tome na samom rastanku, pa nismo išli previše u detalje. 

• Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih...

Jedino ako nema original ove krajeve kao na slici. Mada je pitanje da li predstavlja problem i to... Ali u suštini, sam bužir nije problem.
Delove (bilo kakve) teško da će ovde naći. Nekada je delove imao Jerry iz Gornjeg Milanovca, ne znam šta se dešavalo posle njegove smrti...
Bilo nekada i kompletnih motocikala - vremenom i oni nekako isparili.
Možda Rauš, mislim da je iz Kraljeva. Nisam nikada kontaktirao sa njim. Zna ga cela Srbija, nije ga problem naći na FB... Ali jedno veliko MOŽDA.1fc4b1212d0603c395cd3334f4eba620.jpg

• Hvala 1

• Drug član, 985 postova

Nisam znao da bi Rauš mogao imati deo / znati kako doći do njega, hvala @Mr.Piplfoks

Inače, svoj prvi motor koji sam kupio u KG-u od, kasnije će se ispostaviti, člana foruma je održavan kod Rauša. Moj majstor kad je pregledao motor reče da još nije video 25 godina star motor, a da nema šta da mu radi :) 

Hahaha nema na čemu. Ali koga drugog pitati ako ne njega? Ja sam sa severa, nema me mnogo u tim krajevima. Kod mene samo starije mašine... Ali mi odavde se snalazimo preko granice, kad je već blizu - ukoliko nam i tako uslovi dozvole...

• Drug član, 1224 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

063603938     Raus,        sin Boza                                       0658446777

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

A što ne odeš u predstavništvo za BMW i ne poručiš original?  Ne treba izmišljati toplu vodu! Naručuje se po ovom broju 62 12 1 350 549

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja