DraganNS 8239 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se jakna iz naslova pa me zanima da li je neko poseduje i kakva su mu iskustva? https://www.fc-moto.de/en/Macna-Aerocon-NightEye-Motorcycle-Textile-Jacket @Mr_Wolf u drugoj temi si spomenuo da imaš Macna jaknu i da je malo manji size chart? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2313 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari imam 3 macna jakne. Po opštim merilima nosim veličinu XXL, ali su mi sve 3 u Macninoj veličini XXXL. Pritom je broj 58 po standardu isto tako XXL, a kod Macne je XXXL. Idealno bi bilo da probaš, ali ako nemaš priliku, verovatno je bolje da gađaš broj više. Inače su jakne odlične po pitanju kvaliteta i materijala. Rekao bih da su u rangu sa Revit ili Alpinestars. Promenio Maj 5, 2023 član Mr_Wolf 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel si kupovao u Garaži, vidim da ih oni prodaju? Na sajtu piše da nemaju Nighteye, a idem poslom u BG u ponedeljak pa bih mogao da svratim. Ja sam između L i XL tako da, što kažeš, ništa bez probe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2313 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, uglavnom sam svu svoju opremu uzimao napolju, ali mislim da garaža ima dobar izbor na stanju. Možda imaju Aerocon bez nighteye opcije na stanju, pa možeš da vidiš koja ti veličina odgovara a posle nađeš negde i nighteye. Promenio Maj 5, 2023 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju, nisam kupio jaknu iz naslova iako sam bio na "klik": iako mi se veoma dopada po dizajnu (a to mi je veoma važno) ono što me je odvratilo su velike površine koje nisu meš, i spreda i pozadi. To se na dužim, letnjim turama verovatno ne bi osetilo ali ja se leti ipak najviše vozim po gradu i okolini. Osim toga, tu gde je meš je crna, a crnu meš jaknu već imam i ona se pokazala nedovoljno dobro rešenje za preko 30*C. I tako, konačan izbor je pao na BUSE SANTERNO, pa kad stigne ćemo videti da li sam pogrešio ili ne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...