ZEMZEM 2519 Napisano Septembar 20, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na kasi im kažeš da ti urade tax free papir, njega i račun daješ na granici, parkiraš se sa strane i na šalter za tax free. Robu mogu da traže na uvid, meni su samo jednom tražili. Lupe ti pečat da je roba izašla iz EU. U radnji ćeš dati e-mail adresu gde ti Global blue šalje mail gde popunjavaš neke podatke, broj kartice na koju da ti uplate pare. Kad dođeš kući taj koverat i overen račun odnesi u poštu i pošalji Globalu,plaćena je poštarina. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da donosi ili da ide u Louis, trebale bi mi 2 kantice ulja? Častio bih za uslugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 16 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam i ja... da li neko donosi robu iz Louisa? Bera je to nekada radio ali nisam duuuugo nista porucivaoSent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Januar 17 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poslednji put narucivao od Cabe 0616209666 Promenio Januar 17 član zlatkojov 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...