UrosH2023 43 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Pokrećem temu zato što me zanima nešto više o ovom modelu: BMW F650CS Neke specifičnosti kao razlog za kupovinu (ili ne) ovakve sprave? Koliko je mašina od 650cc, ova konkretna, pogodna za početnike? Cena održavanja? I ostalo. Promenio April 24, 2023 član UrosH2023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedan od najruznijih motora koje je covek ikad napravio, negde je u nivou sa fiat multiplom. Bez uvrede, moje licno misljenje. Stvarno ne znam ni u koju klasu bih svrstao ovo, mali, cudan. Oduvek sam se pitao koji ljudi kupe ovakav motor, na stranu sto su retki, bar ih ja nisam zapazao nigde. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano April 24, 2023 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Scarver, not my cup of tea, što bi se reklo, sem što je objektivno ružan motor, ne svidja mi se mali rezervoar pod sedištem i 1 klip od 650 ccm. Povozan je i vozi se kao bicikla, dobre kočnice, takodje a mislim da je i kaiš zahvalniji za održavanje od lanca, tačnije, na kaišu održavanje ne postoji, već se menja posle odredjenog broja predjenih kilometara. Imao sam prilike da ga provozam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5567 Napisano April 25, 2023 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Jinji Fat GIF – Jinji Fat Woman – Откривајте и делите GIF-ове TENOR.COM Click to view the GIF 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano April 25, 2023 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Estetika mu nije jača strana, a i to je stvar ukusa. Sve ostalo za 5-ticu . Prijavi odgovor kao problematičan (IP: 178.222.98.18) Kompletan motor, dovoljno mesta da se dvoje udobno vozi, dovoljno prostora za stvari. Kofer, ranac, kofer ispred vozača. Dobar za grad, još bolji za krivine. Dobre porformanse: Evo rezultata Motorradovog testa : Snaga...39 kW( 53 ks) pri 7300 o/min Obrtni moment 59 Nm pri 5600 o/min Krajnja brzina......... 180 km/h 0 - 100 km/h.......... 4,6 sec 0 - 140 km/h ....... 9,9 sec Potrošnja pri 100 km/h ....... 3,5 litara/100 km pri 130 km/h ....... 4,6 litara/100 km Prosečna potrošnja pri vožnji van naselja ...... 3,6 litara/100 km Težina motora spremnog za vožnju sa svim tečnostima 193 kg. Visina sedišta 770 mm. Moj bivši , nekada davno......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 25, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, drmilan_ je napisao: Stvarno ne znam ni u koju klasu bih svrstao ovo, mali, cudan fun bike kao i versys,u međuvremenu zbog gs1200 se omasovila turing kategorija pa sledeći versys od 2015 prebace u turing kategoriju i naprave lošiji motor neg što je bio .Ali verovatno više zarade Promenio April 25, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Estetika mu nije jača strana, a i to je stvar ukusa. Sve ostalo za 5-ticu . Prijavi odgovor kao problematičan (IP: 178.222.98.18) Kompletan motor, dovoljno mesta da se dvoje udobno vozi, dovoljno prostora za stvari. Kofer, ranac, kofer ispred vozača. Dobar za grad, još bolji za krivine. Dobre porformanse: Evo rezultata Motorradovog testa : Snaga...39 kW( 53 ks) pri 7300 o/min Obrtni moment 59 Nm pri 5600 o/min Krajnja brzina......... 180 km/h 0 - 100 km/h.......... 4,6 sec 0 - 140 km/h ....... 9,9 sec Potrošnja pri 100 km/h ....... 3,5 litara/100 km pri 130 km/h ....... 4,6 litara/100 km Prosečna potrošnja pri vožnji van naselja ...... 3,6 litara/100 km Težina motora spremnog za vožnju sa svim tečnostima 193 kg. Visina sedišta 770 mm. Moj bivši , nekada davno......... Одличан 2Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano April 25, 2023 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Za te godine , za jedan cilindar....... pravi multipraktik . Niučemu najbolji ali u svemu više nego dobar i upotrebljiv motorčić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te godine , za jedan cilindar....... pravi multipraktik . Niučemu najbolji ali u svemu više nego dobar i upotrebljiv motorčić.Ајде нек буде 3цаSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 25, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od nekoliko vlasnika sam cuo samo reci hvale Sto se izgleda tice - stvar ukusa - meni licno nije ruzan , ima i ruznijih Kljun od GS Dakar i neki after izduv i dobices igracku za medalju Imas na pinterest-u prepravljenih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад се зај....еш и платиш, остају само речи хвале. Имам муштерију, пуца му сајла за кумлунг и некако стигне кучи шалтајучи без квачила. Пази ради се од центра града до његовог насеља само неколико километара, поломио му се мењач и савиле се виљушке. Мењач изгледа као да је возио Дакар, толко круто направљен агрегат који тражи идеал да би функционисао па то је страшно нешто. Да не причам о цанама за оправку, за нас на Балкану само Made in Japan, иначе прича постаје робовласничка где онај који вози постаје роб. Човек је далеко од сиротиња, контролор летења и има CF moto којег је из Албание довозао летос са уљем испод минимума и прошо само са новим гумицама на вентиле и никакво друго оштечење. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano April 25, 2023 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Rotax važi za egzotiku, mali broj majstora ga u dušu poznaje i svakako je nezahvalniji za opravke od japanaca. Ja sam isto mišljenja da su japanci best buy u moto svetu, ali znam puno njih koji teraju isključivo propelere i na 2 i na 4 točka. Jbg, udje valjda u krv, ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 26, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Krokodilo je napisao: Кад се зај....еш и платиш, остају само речи хвале. Имам муштерију, пуца му сајла за кумлунг и некако стигне кучи шалтајучи без квачила. Пази ради се од центра града до његовог насеља само неколико километара, поломио му се мењач и савиле се виљушке. Мењач изгледа као да је возио Дакар, толко круто направљен агрегат који тражи идеал да би функционисао па то је страшно нешто. Да не причам о цанама за оправку, за нас на Балкану само Made in Japan, иначе прича постаје робовласничка где онај који вози постаје роб. Човек је далеко од сиротиња, контролор летења и има CF moto којег је из Албание довозао летос са уљем испод минимума и прошо само са новим гумицама на вентиле и никакво друго оштечење. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Mozda nije do motora već do vozača….. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano April 26, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...